Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Titeket is sokszor igazoltatnak?

Titeket is sokszor igazoltatnak?

Figyelt kérdés

Most nem az autózásról van szó, és semmi egyéb gázos helyzetről.

Megyek az utcán és random elém lép a közeg, hogy kéri a papírokat. Ugyanez buszmegállóban, aztán strand előtt haverokra várva. Ez kb 3-4 év alatt. Utóbbi esetben persze nem volt nálam személyi (ki jár a tolvajokkal teli strandra iratokkal?), de elnézték.

Szóval a kérdés az, hogy csak engem néztek ki maguknak ennyire a zsaruk, vagy ez mindenkivel megesik? Haverjaim, akiket kérdeztem még soha se voltak igazoltatva.

Sokszor elég idegesítő, mert volt, hogy emiatt nem szállhattam fel a buszra és várhattam megint egy órát.

23/F vagyok, nem vagyok bűnöző. Köszi!

2013. aug. 26. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
még sosem igazoltatak csak elmentek melletem csoportosan megnéztek aztán mentek tovább
2013. aug. 26. 08:21
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
ha föltennél egy képet magadról,az valszeg nekünk is megmutatná,hogy miért is igazoltatnak téged olyan sűrün,
2013. aug. 26. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem eddig egyszer igazoltattak, 4 éve.

Azóta egyszer sem.

Pedig sokat megyek autóval is.

Lehet a zsaruk látnak benned valamit és ezért igazoltatnak.

2013. aug. 26. 10:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy kép szükséges lenne, nem társkeresőn vagyunk.

Nem vagyok cigány se egyéb rosszarcú. Nincsenek látható sebeim, tetkóim. Nem lógok ki nagyon az átlagból. Ettől persze még lehet hogy valamiért gyanúsnak tűnök, de mint mondtam, nem töltök fel képet.

2013. aug. 26. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és eddig kétszer igazoltattak, ebből egy még 2006-ban volt, a tüntetéseken. A másik alkalommal pedig gyanúsan viselkedtem. Egyébként még kocsival sem igazoltattak soha...
2013. aug. 26. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utóbbi öt évben engem egyszer igazoltattak.
2013. aug. 26. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok de engem még életembe nem igazoltattak.

Lassan 2 éve vezetek de még akkor sem.

2013. aug. 26. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, hogy valaha igazoltattak volna (kétszer a kocsit razziáknál).
2013. aug. 26. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, egy időben én is töprengtem, miért nem igazoltattak soha? Régen, fiatal koromban én is ugyanúgy, vagy talán még jobban eljártam szórakozni, sőt néha sarki lebujokban, becsületsüllyesztőkben is megfordultam. Ha jött a közeg, rajtam valahogy keresztülnézett. Nem vagyok egy szürke kisegér, ha bemegyek valahova, ott általában OTT IS VAGYOK, ha érted, mire gondolok. Talán a becsületes ábrázatom okkozta, vagy nem tudom, de míg mások folytonos igazltatásnak, havatovább zaklatásnak voltak kitéve, én valahogy mindig elkerültem ezeket.
2013. aug. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!