Mindig szidjuk a rendőröket (sokszor ok nélkül). Van itt olyan valaki, aki már csalódott "pozitívan" a rendőrökben, és leírná a történetét?
Még középiskolás koromban gyalog kellet hazamennem januárban. Az arra járőrözök pedig hazavittek, így nem kellett gyalogolnom a hidegbe.
Egyébként azért olyanok amilyenek, mert ki venné őket komolyan ha mindenkivel bratyiznának. Szolgálaton kívül ők is ugyanolyan emberek mint bárki más, vannak köztük jófejek és taplók is.
Igen, sőt mondhatom, hogy több a normálisan gondolkodó, cselekvő, mint a selejt.
Azért a rendőrök megítélésénél egy dolgot ne felejtsünk el.
A törvényeket nem ők hozzák. Betartatni viszont kötelességük. Magyarul ők végzik el a piszkos munkát, ők viszik el a balhét. Történik mindez megalázó fizetésért(tudom ez nem csak itt gond), és életveszélyben.
Persze van közöttük (hiszen hol nincs, még a papok között is) férges rész, aki mindezt örömmel, sőt kéjjel teszi, kvázi erre van kitenyésztve.
Csak nézünk egy közeli példát. Nagyjaink bölcsen meghatározták a biztonsági öv hiánya miatti százezres bírságot. Ennek alsóhangon is minimum gyűjtögetés, ha úgy tetszik adó szaga van. Kit fogsz szidni, ha beleszaladsz egy ilyenbe? A "köcsög" rendőrt, mert én csak elfelejtettem bekapcsolni, stb. Pedig talán nem őt kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!