Ha valaki rejtve csörget meg sokszor telefont az milyen pénzbírságot kap? Kb mennyit (50. 000Ft-ot? )
A telefonok nem csöngetnek meg csak úgy számokat!
A telefonodnak baja van! Vidd el szerelőhöz!
A csöngetés önmagában nem büntetendő! Pláne hogy vétlen vagy!
Lehetne a zaklatást mondani de ahhoz is kell a szándékosság!
Szóval nem kapsz büntetést de vidd el a telót szervízbe!
Kedves utolsó!
Az lehet, hogy baja van mert használtan vettem.
De hiába mert már írtam fel lettem jelentve (mert lehet én csörgetem barátnőmet).
Ezzel mit csináljak?
Kérd ki a híváslistát, ha valamilyen rendszerűség van a hívásokban, akkor egyértelmű, hogy vírus. Ezzel bizonyíthatod a rendőrségen is.
Amennyiben 1-1 hívás van, és teljesen más időpontokban, szóval nem pontosan percenként, vagy hasonló, akkor viszont vállald a következményeket.
az lesz, hogy majd a büntetőperben szakértő fogja bizonyítani, hogy telefon csörgethet-e magától, és ha igen, miért, stb.
Viszont ha hazudsz, akkor a szakértői díjat is Te fizeted, vagyis a bűnügyi költségre még számolj rá + 50.000 Ft-ot.
Az is zaklatás, hogy ha a barátnőddel megbeszélted, hogy nem Te hívod, hanem a telefon rossz, viszont többszöri kérése ellenére nem javítattad meg a telefont.
Remélem kapsz legalább egy évet felfüggesztetten, aztán majd nézhated, hogy hova menjél dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!