Pénzbírságot le lehet dolgozni közmunkával?
Figyelt kérdés
Közlekedési szabálysértés, parkolás (szerintük szabálytalanul)2011. jan. 11. 12:31
1/8 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy csak leülni lehet(a közlekedésit biztos).
2/8 anonim válasza:
Ha szerinted szabálytalan volt a bírság, akkor kérd a tárgyalás tartását.
3/8 anonim válasza:
LE lehet dolgozni de mielőtt erre kerülne sor megpróbálják adók módjára behajtani, ha nem megy akkor közmunka ha az sem megy akkor elzárás. A közmunka attol is függ hogy az adott településen ahol élsz van e munka az önkormányzatnál vagy nincs.
Ha nem értesz eggyet vele, mindenképp érdemes kifogást benyujtani.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy hónapja történt és ma jött a határozat, de az összeget nem nevesíti.
Egyébként nem volt megállni tiolos tábla, lehet h a sarok volt közel, de szerintem megvolt az előírt 6 méter.
A papíron rajta van hol tudom a fotót megnézni interneten, de még nem néztem meg.
Múltkor is "kisírtam" hogy ne kelljen fizetni.
2011. jan. 11. 13:12
5/8 anonim válasza:
De lehetősége van eleve közmunkára váltást kérni. Beszélj a szabálysértési előadóval.
6/8 anonim válasza:
" de szerintem megvolt az előírt 6 méter. "
Öt az az előírt hat.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor főleg, köszi.
2011. jan. 11. 19:21
8/8 anonim válasza:
Itt nálunk 30,000 forint alatt lehet ledolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!