Nem lehet ledolgozni közmunkával az ittas kerékpározást?
Nem tudom mit ellenségeskedsz, mikor a körülményeket se tudod. 1: Külterületen, hajnali 1 órakor, egy gyalogos társasággal kaptak el, úgy hogy csak rajta ültem a biciklin. 2: az hogy mennyivel büntetnek nem a rendőrök kedvességén múlik, hanem hogy mennyit ittam.
És akkor most próbáld ezt felfogni, és utána mondj véleményt.
"Nem tehetsz semmit, perkáld csak kis és örülj"
Ja és ez azért szépen tükrözi hogy miért írtál ide. Nem azért mert tudod hogy nem tehetek semmit, csak jól esett leírni. De tényleg. Az ilyenekből szokott rendőr válni. Persze lehet hogy az vagy, de akkor azt nem értem hogy akkor most mi a fontos. Rendet tartani, vagy mindenkit megszivatni, ahogy csak lehet?
Értem.
Ezt most találtam a jogiforum.hu oldalon, esetleg érdekelhet: [link]
Próbáld a jogiforumon is feltenni kérdésed, hátha előbb választ kapsz. Sok sikert! :)
14:16:
"Levesszük válláról a terhet ! A hatóságok előtt nem kell (egyedül) megjelennie, szakértőinkkel kidolgozzuk a védekezését szolgáló beadványokat, felkutatjuk és összeállítjuk mentő körülményeit, így Ön mentesülhet a felelősségre vonás illetőleg a büntetés alól."
Höhö, tök olyan, mint Saul Goodman...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!