Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi ez már megint, hogy aki...

Mi ez már megint, hogy aki betelefonál, hogy bunkórendőr, azt megbüntetik?

Figyelt kérdés
És a betelefonálások fele ilyen telefon, pedig azt hittem, kisebbségben vagyok a véleményemmel. Hi hi hi.

2013. aug. 9. 14:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
He?
2013. aug. 9. 14:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Már kétszer bemondták, a Pintér is bemondta
2013. aug. 9. 14:23
 3/17 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Tudod aki ilyeneket telefonál be, az még nagyobb bunkó.

És mindig a nagyobb bunkót szívatják meg.

Legalábbis a telefon esetében.

2013. aug. 9. 14:23
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Meg is érdemli!

Ha olyan bátor akkor mondja meg az utcán posztoló rendőr arcába hogy bunkó, és ne foglalja olyanok elől a vonalat akiknek szükségük lenne rá.

2013. aug. 9. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember 1.-től a szerveknek való hamis/megtévesztő betelefonálgatásokat, bejelentéseket szabálysértéssel fogják büntetni. Bár nem hiszem, hogy egy ilyen kis g*civel foglalkoznak majd, mint te. Annyit se érdemelsz, hogy csekket kapj.
2013. aug. 9. 14:41
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

"Ha olyan bátor akkor mondja meg az utcán posztoló rendőr arcába hogy bunkó, és ne foglalja olyanok elől a vonalat akiknek szükségük lenne rá."

A vonalra senkinek sincs szüksége.

2013. aug. 9. 14:42
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen kis hülyegyerekeknek tényleg nem ártana egy kis nevelés, mint a kérdező is. Értem én, hogy 10-12 évesen (nem feltétlen életkor) még ilyenek, de valahogy régen már ennyi idősen is értelmesebbek voltunk.
2013. aug. 9. 14:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát még jó, hogy megbüntetik... Sőt a hülyeséget is büntetni kéne, bár akkor.....
2013. aug. 9. 14:55
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Megvan a szeptember 1-i áprilisi tréfám kedves anyósom részére! :D
2013. aug. 9. 14:59
 10/17 A kérdező kommentje:

A Pintér aszonta, hogy 50% ilyen betelefonáló, tehát minden második lebunkózza őket. Ezen el kéne gondolkodnotok, de inkább megmondom - igazuk van, Ha egy valaki átáll a mi oldalunkra és a többség dönt, akkor törvényesen is bunkók. Az összes. Hát ez királyság.

Nincs még egy olyan közhangulatú, ország, ahol ennyi embernek ilyet csinál. Nyilván oka van. Az az oka, hogy télleg bunkók.

2013. aug. 9. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!