Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek mi lenne jó?

Szerintetek mi lenne jó?

Figyelt kérdés
Szüleim nyaggatnak, hogy mi akarok majd lenni. Most lettem nyolcadikos. Én rendőrnek szeretnék menni. Mi kell ahhoz? Vagy van ilyen rendőr középiskola? Vagy mi? Légyszíves segítsetek már ebben nekem.

2013. aug. 6. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen belül külön keress rá a felsorolt intézményekre, vagya írj érdeklődő levelet nekik.

2013. aug. 6. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nekem Miskolcra kell mennem a Rendészeti szakközépbe? És ezt mikor tehetem meg? Általános után mehetek már oda?
2013. aug. 6. 14:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg amúgy légyszíves írjátok már le, hogy milyen feltételekkel lehet rendőr lenni. Pl hány cm magasnak kell lennem, vagy mit kell jól csinálnom pl.: futás?
2013. aug. 6. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Szia én nyomozó leszek

Én úgí csinálom hogy elmegyek a NAV-hoz járőrnek mert sokkal jobb a munkakör (nem trafifaxolsz meg igazoltatsz, hanem razziázol meg teherautókat kutacc át stb.)

És mellette elvégzem a Közszolgálati Egyetem bűnügyi vagy pénzügyi nyomozói szakirányt.

Ha úgy alakulna majd hogy otthagyom a testületet akkor elmehetek biztonsági főnöknek vagy biztosítási nyomozónak. Mindkettő jól fizet

2013. aug. 6. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj inkább közmunkásnak, az jobb.
2013. aug. 6. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
De amúgy Miskolcon lévő szakközépbe csak 18 éven felüli jelentkezhet akkor mit kell csinálni?
2013. aug. 6. 14:41
 7/9 doboszoli ***** válasza:
100%
Négyes, nem akarok kötekedni, de mielőtt a Közszolgálatira jelentkezel, ezt a "kutacc" szót, gondold át még egyszer..))
2013. aug. 6. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es válaszoló!

Diszgráfiás vagyok ezért néha rossz a helyesírásom de annak mi köze a Közszolgálati Egyetemhez?

Szerinted egy jó érettségivel és a teljesített fizikai alkalmassági vizsgával rendelkezőnek nincs ott helye mert néha rossz a helyesírása?

2013. aug. 6. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Sajnos tájékoztatlak arról, hogy fenti diszgráfia kizáró ok mind az Egyetemen (hivatásos szakokon), mind a NAV, mind a rendőrség állományi feltételeiben.

Remélem mihamarabb kezelteted, mert ezzel az életben nem leszel hivatásos. Mellesleg megjegyzem, hogy nem minden járőr trafizik. Én 4 évet voltam járőr és egyszer sem trafiztam, mivel az a Közlekedésrendészet feladataihoz tartozik, nem a közrendvédelemhez.

2013. aug. 6. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!