Szerintetek mi lenne jó?
Ezen belül külön keress rá a felsorolt intézményekre, vagya írj érdeklődő levelet nekik.
Szia én nyomozó leszek
Én úgí csinálom hogy elmegyek a NAV-hoz járőrnek mert sokkal jobb a munkakör (nem trafifaxolsz meg igazoltatsz, hanem razziázol meg teherautókat kutacc át stb.)
És mellette elvégzem a Közszolgálati Egyetem bűnügyi vagy pénzügyi nyomozói szakirányt.
Ha úgy alakulna majd hogy otthagyom a testületet akkor elmehetek biztonsági főnöknek vagy biztosítási nyomozónak. Mindkettő jól fizet
Kedves 7-es válaszoló!
Diszgráfiás vagyok ezért néha rossz a helyesírásom de annak mi köze a Közszolgálati Egyetemhez?
Szerinted egy jó érettségivel és a teljesített fizikai alkalmassági vizsgával rendelkezőnek nincs ott helye mert néha rossz a helyesírása?
Kedves utolsó! Sajnos tájékoztatlak arról, hogy fenti diszgráfia kizáró ok mind az Egyetemen (hivatásos szakokon), mind a NAV, mind a rendőrség állományi feltételeiben.
Remélem mihamarabb kezelteted, mert ezzel az életben nem leszel hivatásos. Mellesleg megjegyzem, hogy nem minden járőr trafizik. Én 4 évet voltam járőr és egyszer sem trafiztam, mivel az a Közlekedésrendészet feladataihoz tartozik, nem a közrendvédelemhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!