Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ti mit csináltatok volna...

Ti mit csináltatok volna ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kihívtunk egy kőművest, hogy csinálja meg a wc-nket. Mondta hogy jön következő héten. Másnap olvason a híreket, hogy egy férfi egy pénztárcát rabolt. Felismertem a fickót. Utánanéztem egy kicsit és kidetült hogy a határőrségnél dolgozott.
2013. aug. 5. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Mit csináltam volna?Megvárnám ,hogy kijöjjön és megjavítsa a wc-met.

MIVAN????NEM LEHET ÉRTENI MIT AKARSZ!!!!Hogy jön a wc-hez a pénztárcatolvaj meg a volt határőr?

2013. aug. 5. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Őszinte legyek? Nekifogtam volna megcsinálni magam.
2013. aug. 5. 21:03
 3/7 intrepid ***** válasza:
#1-es! Elgurult az orvosságod? Kap 1 - 2 évet, addig várjanak rá, hogy szabaduljon, és addig járjanak a szomszédba WC-re? A böri után meg ilyen embert engedjenek be a lakásukba? Ezt gondold át mégegyszer.
2013. aug. 5. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudsz egy WC-t egyedül megcsinálni?
2013. aug. 5. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as

Nem látod,hogy összefüggéstelen amit ír?

Mert én úgy értelmezem,hogy hívott egy kőművest, aki határőr volt, és benne volt a tévében,hogy pénztárcát lopott (mert az ilyen bűncselekmények benne vannak a hírekben...) és most az kérdezi,hogy mi mit csinálnák abban az esetben hogy a kőműves határőrt hívtunk volna wc-t szerelni, miközben arról kiderül,hogy pénztárcatolvaj.

NEM ÉRTEM!!Mit akar tudni?

2013. aug. 5. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Feldobnám a fickót a rendőrségen, majd jövő héten jönne a kőműves és megcsinálná a wc-t.
2013. aug. 5. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

5

azt akarja kérdezni, hogy mennyire kockázatos beengedni egy ilyet.

a választ, hogy minden mester lop

2013. aug. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!