Szerintetek jól döntöttem?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és felvételt nyertem a készenléti rendőrségre!2 hét és indul a képzés!Nem tudom h mikre fogok ott majd számítani és remélem nem fogom megbánni hogy ezt a hivatást választottam!2013. aug. 2. 06:40
1/3 sni válasza:
Milyen munkára számítasz? írd le, és elmondom, hogy tényleg az lesz-e, vagy megkaptad a reklámdumát!
2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan az leszek!Augusztus közepétől indul,fél éves képzés lesz Pesten,aztán+ fél év próbaidősök leszünk!Egy év múlva leszünk teljes állományú készenléti rendőrök!
2013. aug. 2. 06:48
3/3 anonim válasza:
Nagyszerű! Felénk az összes fegyveres biztonsági szolgálatos készenléti rendőr lett, meg egy rakat civil ember. Megálltak megkérdezni, hogy egy előállításban segítenék-e megírni nekik a papírt. 1,5 órába telt nekik, 5 rendőrnek...
Sokat fogsz keresni, viszont ide-oda rángatnak. Utálni fog a rendőrség, mert többet keresel és nem értesz semmihez. Ezt az állampolgárok is észre fogják venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!