Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Bajba kerültem e rendőrségen,...

Bajba kerültem e rendőrségen, Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elmentem nyaralni Debrecenbe. Ott a strandon elhagytam az irataimat. Én egyébként Miskolcon lakok. Bementünk Miskolcon a rendőrségre és azt mondtam ellopták az irataimat. Most kaptam egy tanukihallgatási levelet, amivel Debrecenbe hívnak be. Gondolom azért hívnak be hogy elmondjam ki lopta el/mit láttam.

Amikor elmentem a rendőrséghez, lehetséges hogy rossz napot adtam meg, nem azt amikor elhagytam, 1 el előtte lévőt, annyira izgultam.

Hogyha most bemegyek Debrecenbe és megmondom hogy összetévesztettem a napot, és kijavítják előző napra, akkor kapok valami bírságot? Vagy szüleim kapnak?

Kis korú vagyok.

2013. júl. 19. 14:03
 1/9 poiu ***** válasza:
Nem kapsz bírságot. Ha Miskolcon laksz, javaslom sétálj be a helyi rendőrségre és mondd el a sztoridat.
2013. júl. 19. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen esetekben kapnék bírságot, és mit/mennyit?
2013. júl. 19. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként csináltak jegyzőkönyvet is, és abban is a rossz dátum van. Muszály nekem elmenni Debrecenbe? Nem lehet itt Miskolcon intézni? Tegyük fel ha itt bemegyek, és megmondom hogy nagyon izgultam éss elnééztem a napot, akkor mit csinálnak?
2013. júl. 19. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem fogsz kapni semmilyen bírságot, csak simán eltévesztetted a dátumot, előfordulhat mindenkivel.

Valaki a vallomását változtatja meg gyilkossági ügyekben és abból sincs semmi.

2013. júl. 19. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:
A strandon voltunk, járkáltunk ide-oda egyszer vittem az elhagyott dolgaim, egyszer meg nem.... pontosan nem tudnámm egmondani mikor lopták el, de biztos hogy nem hagytam el... Mármint valószinüleg ahol átöltöztem, ott volt a ruháimnál. Ez el lopásnak számít nem? mert kérdezték hogy elhagytam/ellopták...
2013. júl. 19. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az irataidat hagytad el, az azért gáz, mert vissza is élhettek vele! A debreceni idézést olvasd el figyelmesen: ott le van írva, hogy ha nem jelensz meg annak milyen következményei lehetnek. Nem esznek embert; lehet, hogy még a papírjaidat is megkapod. De egy idézésre tanácsos elmenni - ha megértő eljárást szeretnél.
2013. júl. 19. 20:58
 7/9 poiu ***** válasza:
Sétálj be a helyi barátaidhoz (mert azok, hiszen szolgálnak :-) A szavahihetőség, szűzesség, lakcímkártya elhagyása nem bűncselekmény, hanem csak kellemetlen.
2013. júl. 20. 01:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha nem megyek el az adott időpontra, elővezetnek. Akkor komoly az ügy, ha elővezetnek nem?
2013. júl. 20. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Miskolcon mond el az egészet nem lesz bírság
2013. júl. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!