Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Veszélyes tegelni a második...

Veszélyes tegelni a második kerületben?

Figyelt kérdés
Rózsadomb. Olyan utcán ahol csukva vannak az ablakok, csendes, sötét van, nincs közelben rendőrség felveheti kamera vagy lebukhat?
2013. júl. 17. 21:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
oksa :) Egyébként szerintem még egy kihalt utcában ahol fény kamera sincs ott is lenne esély lebukásra, a rendőrök többet tudnak mint mi
2013. júl. 17. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Tudsz te ha akarsz.
2013. júl. 17. 23:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az ilyen kártékony elemek miatt ilyen mocskos ez a város. Megértem, hogy szeretsz rajzolni, de ezt gyakorold a saját tulajdonodban. Az utca másé, nem a te magántulajdonod, tehát bármi szépet alkotsz, az közönséges bűnözés - más tulajdonának akaratán kívüli megváltoztatása.
2013. júl. 18. 00:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Jöttek már ilyen válaszok, de 13-as téged felpontozlak a stílusod miatt, és elhatároztam hogy mégse firkálok a büntetés és anyukám miatt
2013. júl. 18. 01:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ilyennek akik a közvagyont rongálják avval hogy a csak saját maguk ismerte "kézjegyüket" hátrahagyják, ami rajta kívül senkinek sem tetszik, a kezét kéne eltörni.

Ugyan ez az idióta karcolóknak.

De ők az elsők akik azon az alapon nem vesznek bérletet mert hogy milyen randa ez a villamos meg a város.

Az ilyet ha rajtakapnák, a helyszínen kéz eltörés, utána hazavitetni és telefekálázni a lakását és minden ingóságát. Esetleg még a homlokára vagy arcára festeni vagy karcolni hogy "nulla az életem, de itt a védjegyem, had lássa mindenki, mekkora nulla az értelmem". :D

2013. júl. 18. 01:43
 16/18 sni ***** válasza:
egyszerű a megoldás: adj fel hirdetést, hogy boltok, ipari épületek falait graffitivel feldobnád (ingyen)! Szerintem, ha igényesen dolgozol, lesz rá jelentkező, és ki is élheted magad, de ha az illegális volta vonz, akkor a következményeken sem kell meglepődni!
2013. júl. 18. 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Az illegalitás jó dolog.

Kun Béla is volt illegalitásban.

[link]

Nameg a hős partizánok Ukrajnában.

Az se volt legális, mégis milyen dicső tetteket hajtottak végre.

Nem kell elvenni a megdicsőülés érzését a mai fiataloktól sem.

2013. júl. 18. 17:13
 18/18 sni ***** válasza:
De a kórházi kezelés érzését sem, ha a tulaj rajtakapja... :)
2013. júl. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!