Milyen az élet a VI. kerületben, illetve veszélyes a Nyugati pályaudvar?
Amióta az eszemet tudom, Erdélyben élek, tehát jól beszélem a magyar nyelvet. Idén fejezem be a gimnáziumot, a következő tanévemet egyetemen kezdem, ha minden jól alakul, Budapesten. Itt Erdélyben egy községben élünk, mindig csend van, szóval kicsit sem vagyok hozzászokva a Budapesti zajos élethez. Ha fölvesznek, a VI. kerületben fogok egyetemre járni, és mivel még nem lehet saját lakásom, az unokatesómmal (aki 1 évvel fiatalabb nálam), valamint a nagynénémmel fogok lakni, mivel ők pont az egyetem közelében laknak egy kisebb lakásban, ami közel van a Nyugati pályaudvarhoz is. Az unokatesómék mindig csak dicsérik a VI. kerületet, azt mondják elegáns meg izgalmas ott az élet, de kicsit aggódom, mert hallottam negatív véleményeket is a VI.-ról. Azt mondják veszélyes, főként a Nyugati pályaudvar környéke, én meg pont ott fogok lakni, és hogy mégjobban féljek, a vonatom is a Nyugatin fog leszállni, én meg mindig csak pánikolok: Anyás, mi lesz, ha ott kifosztanak, lehúznak?
Tényleg ilyen veszélyes lenne a VI. vagy jó itt élni? És a Nyugati pályaudvar környéke olyan rossz lenne, mit ahogy mondják?
Én a 18. ker ben lakok,de a haverokkal szinte minden hétvégén megyünk a west-end be mozizni.
Ha nem mész a west balkánba,kerülöd a csöveseket,meg a helyi rajokat(többnyire romák) akkor semmi bajd nem lesz ;):DDD
Mennyi idióta válaszoló van ezen az oldalon xD Na szóval:
-A hatodik kerület budapesti szinten átlagosan fejlett, lakik egy-két cigány meg zsido, de nem annyira sok, átlagos kerület, viszont közel a varoskozponthoz
-A nyugati pályaudvarhoz a város illetve az ország minden részéből érkeznek emberek, ott tényleg mindenfélét találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!