Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes a VIII....

Mennyire veszélyes a VIII. kerületben a Baross utca?

Figyelt kérdés
A suli miatt költöznék a VIII. kerületbe a Baross utcára egy jónak tűnő albérletbe. A suli a Mikszáth Kálmán téren van.
2012. szept. 19. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, van jobb része is Budapestnek. Nem biztos, hogy az emebrnek baja esik, de akkor sem kellemes környék, és bizonyos fényviszonyoknál már nem szívesen van az ember utcán arrafele.
2012. szept. 19. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm...akkor lehet mégse a legjobb döntés oda menni, mert az előadások miatt sokszor előfog fordulni h sötétben megyek haza...
2012. szept. 19. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy a Baross utca melyik részén :)
2012. szept. 19. 19:43
 4/5 Bence_ ***** válasza:

Ott is emberek élnek.

Lakható. Ház,lakás szomszéd fontosabb mint maga az utca.

2012. szept. 19. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Baross u. 115-ben lakom, ez itt van 30 méterre a Kálvária tértől, így szerintem hiteles véleményt tudok mondani.

Én a Szigony utcáig bezárólag ajánlom a Baross utcát, odáig még egész normális.

Bár én 1 éve lakom itt, ez idő alatt még egyszer sem éreztem magam veszélyben. Persze mászkálnak érdekes alakok, sok a drogos és a k.urva, de azoknak az időknek már vége, hogy nyílt utcán kiraboljanak vagy megverjenek embereket. Az egész kerület be van kamerázva és ezt a problémás emberek is tudják. Nem mondom, hogy teljesen kizárt az atrocitás, de azért nem jellemző.

Mivel más kerületekhez képest olcsó az albérlet és suli is közel lenne, én a helyedben itt bérelnék.

2012. szept. 19. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!