Mennyire veszélyes a VIII. kerületben a Baross utca?
Figyelt kérdés
A suli miatt költöznék a VIII. kerületbe a Baross utcára egy jónak tűnő albérletbe. A suli a Mikszáth Kálmán téren van.2012. szept. 19. 17:38
1/5 anonim válasza:
Hát, van jobb része is Budapestnek. Nem biztos, hogy az emebrnek baja esik, de akkor sem kellemes környék, és bizonyos fényviszonyoknál már nem szívesen van az ember utcán arrafele.
2/5 A kérdező kommentje:
Hm...akkor lehet mégse a legjobb döntés oda menni, mert az előadások miatt sokszor előfog fordulni h sötétben megyek haza...
2012. szept. 19. 19:38
3/5 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy a Baross utca melyik részén :)
4/5 Bence_ válasza:
Ott is emberek élnek.
Lakható. Ház,lakás szomszéd fontosabb mint maga az utca.
5/5 anonim válasza:
Én a Baross u. 115-ben lakom, ez itt van 30 méterre a Kálvária tértől, így szerintem hiteles véleményt tudok mondani.
Én a Szigony utcáig bezárólag ajánlom a Baross utcát, odáig még egész normális.
Bár én 1 éve lakom itt, ez idő alatt még egyszer sem éreztem magam veszélyben. Persze mászkálnak érdekes alakok, sok a drogos és a k.urva, de azoknak az időknek már vége, hogy nyílt utcán kiraboljanak vagy megverjenek embereket. Az egész kerület be van kamerázva és ezt a problémás emberek is tudják. Nem mondom, hogy teljesen kizárt az atrocitás, de azért nem jellemző.
Mivel más kerületekhez képest olcsó az albérlet és suli is közel lenne, én a helyedben itt bérelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!