Pesten a 21. kerületben milyen könyék a Nap utca? Tudja vki? Veszélyes? Érdemes odaköltözni?
péntek esténként szar!
egy csepeli:)
Én 5 évig, az egyetem alatt laktam Bp 21. kerületében. Igaz nem a Nap utcában, de gyakran megfordultam arra is.
Ez egy elég nyüzsis lakótelepi rész. Veszélyesnek nem mondanám kimondottan. Vagy legalábbis nem veszélyesebb, mint a többi pesti külvárosi lakótelep. Vannak a városban sokkal durvább helyek.
Ha a lakás tetszik és a környékről elsőre nincs rossz benyomásod, akkor szerintem odaköltözhetsz.
Balhékról, verekedésről nem tudok. Igaz nem ott laktam, csak átutazóban jártam arra hetente többször. Mikor arra jártam nem tapasztaltam semmi különöset.
Lelakottság szempontjából pedig szerintem olyan, mint a többi átlagos panel lakótelep.
(Általában nem azért költözik panelba az ember, hogy az építészeti adottságokat csodálja. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!