A Zetas elfogott vezetőjére milyen büntetés vár?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 09:00
1/6 anonim válasza:
Remélem, miután kiszedtek belőle minden információt, amire szükségük van kivégzik.
2/6 anonim válasza:
Az a baj, hiába fogták el, valaki úgyis átveszi a helyét.
3/6 ZETAS válasza:
:D Most már Én vezetem :)
Amúgy Mexikóban nincs halálbüntetés és tényleges életfogytiglan sem. Ha túléli a börtönt 20-30 év után szabadulhat. Többszörös büntetés összeadásával ítélhetik csak tényleges életfogytiglanra. pl.: kap 125 év börtönt.
4/6 A kérdező kommentje:
Mexikói bíróság elé áll gondolom. A börtönben is arany élete lesz, mert szerintem mindenki rettegni fog tőle, a kegyeit keresi, még az őrök is. Annyi pénze lehet emellett, hogy mindenkit megvehet grammra.
2013. júl. 17. 13:30
5/6 ZETAS válasza:
Mexikó nem egy gazdag ország ahol külön börtön építenek a Los Zetas, Gulf, Sinaola stb kartel-tagoknak :)
Tehát ezek egy helyen lesznek összezárva. Koránt sincs akkora tekintélye egy kapitánynak bent, mint kint volt.
Nem fog unatkozni odabent.
6/6 anonim válasza:
így van ahogy az utolsó írta. Egy börtönön belül akár 4-5 kartell tagjai is lehetnek összezárva, akik irtják egymást, így ő mint magas rendű vezető, simán számíthat arra hogy valamelyik másik kartell szintén börtönben lévő tagja dicsőségből megpróbálja megölni vagy meg is öli. Kint pedig lesz más vezetője a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!