Mit kaphatok érte?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mit kaphatok azért ha belenéztem valaki facebookába? Amit tudni kell a dologról hogy,az illető embereket akar lefizetni hogy megveressen. Azért néztem bele a fészébe ,hogy megtudjam kivel,mikor,hogyan akar megveretni. Ezért mit kaphatok? Válaszokat előre is köszönöm.2013. júl. 11. 16:45
2/10 anonim válasza:
én is megveretnélek ha az én facebookomat nézegetnéd.
3/10 anonim válasza:
Print screen gombot használd szorgosan és a bizonyítékokkal irány a rendőrség! Súlyos testi sértés kísérlete.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen itt mindenki okos. Csak vannak olyan dolgok hogy az illető a feleségét veri és terrorizálja. Eből akarok neki kiutat találni. Ezért akar megveretettni. És ezér volt ami. De sok értelme látom itt nincs kérdést feltenni!
2013. júl. 11. 17:19
5/10 anonim válasza:
Az attol függ hogy mit ertesz "belenezes alatt," bejelentkezve hagyta magat, a jelszavat elmentette a böngeszoben vagy pedig behekkeltel.
6/10 A kérdező kommentje:
Felesége adta meg a jelszavát. Egyébként fegyverrel is fenyegetett ami nála volt a kocsiban de nem vette elő.
2013. júl. 11. 17:23
7/10 anonim válasza:
Btk. 300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetõleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
8/10 anonim válasza:
A feleségét meg tudja verni magától is, de téged már nem olyan nagy legény? Az ilyen nő meg is érdemli, miért van még vele?
9/10 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell róla hogy elég pénzes legényke és azt hiszi hogy övé a világ. Hogy miért van még vele? Mert van egy lánya akivel fenyegeti hogy ha elhadja elveszi tőle. Etől retteg. Na meg nem is nagyon van neki hova.
2013. júl. 11. 17:45
10/10 anonim válasza:
Vannak bizonyos...emberek...akik ilyen problémák megoldására szakosodtak.Elég drágák,de jobban elvégzik a dolgot mint az utcai kéménylegények akik megcsapdosnak két kilóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!