Ez lopásnak számít? Mit lehetne tenni?
a szomszédom és a lánya együtt laktak (nagykorú lány)
Vett az apja egy Lcd Tv meg egy laptopot a munkatársától,
az édesapa külföldön dolgozik és össze veszett a lányával.
arra kellet haza jönnie az apukának hogy a lánya lelépett a barátjához és magával vitte a tv-t és a laptopot azzal a címszóval hogy ezt neki vette az apja! nem akarja vissza adni az apjának! ráadásul nincs is kifizetve még a Tv és azt én szerettem volna megvenni! hogyan lehetne ezt vissza szerezni? hiszen nem is az övé!
a terv pontosan ez! de az adásvételiben meg kellene említeni a Tv pontos típusát is nem?
mert ha kihívom a rendőrséget mert nem hajlandó ideadni, akkor csak meg kérdezi milyen típusról van szó pontosan. vagy nem szükséges?
Jogilag az a tv még az apa munkatársának tulajdonában van. Gondolom ők nem írtak róla adás-vételit.
Ezért nem értem a dolgot. Neked semmi közöd nincs ehhez az egészhez, és ilyen balhéban inkább elállnék a tv vásárlástól.
Néha úgy viselkednek az emberek, mint az óvodások.
Hívj rendőrt, az első kérdése az lesz, hogy adásvételivel hogyan vettél meg egy tv-t, amit nem adott át az eladó?
Kapsz egy bírságot valótlan bejelentés miatt, és elmennek.
A rendőrség nem futárszolgálat, és nem mozgó tanácsadó. Apukának kellene elhozni a lánytól a tv-t, és odaadni neked.
(A neten is pontosan így vágják át az embert. Odaadod a pénzt előre, és nem kapsz semmit. Te is kidobtál egy kisebb összeget a semmire, egy jó kis családi vita közepette, még jobban felkorbácsolva az indulatokat. Sok sikert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!