Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » MI van ha valaki potpurit...

MI van ha valaki potpurit szív és észreveszi a rendőr? Elvileg most ezt is tilos, de nincs drog tiltólistán!

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 13:26
1 2
 11/18 sni ***** válasza:
vér, vizeletminta, ha van benne tiltott akkor bünti, ha nincs, akkor biztonsági intézkedés, amíg magadhoz nem térsz, vagy ledobnak a detoxba! Én támogatom a kábszer használatot, de csak azt, amelyik túladagolással végződik! Kevesebb a gond!
2013. jún. 18. 07:25
 12/18 A kérdező kommentje:

Elég súlyos depressziód lehet ha kábszerezned kell és ráadásul meg is akarsz halni.

De te tudod.

2013. jún. 18. 13:54
 13/18 sni ***** válasza:
nem nyert :) a helyszíneléssel van kevesebb gond, és nem kell etetni a fogdán :) fekete zsák, és megoldva, közben lehet vacsizni is, ha már egész nap nem hagynak enni! :D
2013. jún. 18. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát figyelj ha itt megdöglesz mellettem valamilyen drog miatt (vagy csak úgy) akkor én halál nyugodtam fogok vacsizni.

De ha nem tudsz érteles választ írni a kérdésre, akkor nem is írj semmit!

2013. jún. 18. 20:38
 15/18 sni ***** válasza:
nem értetted, de mindegy, feljebb már írtam normális választ, a többi lényegtelen! Csak hogy átmenjen a lényeg, én fogok vigyázni a helyszínelés közben a sok idióta drogos hullájára, remélem minél több lesz! Amúgy sok sikert a szíváshoz, én dobtam ezt a témát!
2013. jún. 18. 22:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Én megölnélek ha drogoznék. És remélem, hogy valaki minél hamarabb megteszi ezt!
2013. jún. 18. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:
OFF: kérdező, nem tudom, nálatok van-e ilyen elnevezés, vagy tudsz-e róla, de ez az az anyag, amit herbálként is emlegetnek?
2013. júl. 7. 13:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen ugyan az. Több neve is van.
2013. júl. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!