Hogyan tudnám megvédeni magam a cigányokkal szemben?
az előző vagyok. a gázsprayt nem ajánlom..
próbáljátok csak ki: fogtok az utcán egy dezodor sprayt és fújj vele. visszafújja a szél... gázsprayvel így úgy kiütheted magad, hogy azt se látod melyik cigány ver félholtra =/
Ha látod a cigányhordát szembe jönni, akkor egyesek szerint nem szabad rájuk nézni meg a szemükbe, mert ezt már provokációnak vehetik. Van benne igazság, de van mikor épp az segít, ha a szemébe nézel, főleg akkor nem vagy ijedős és nem látszik rajtad, h be vagy tojva. Ettől elbizonytalanodhat, és benne van az is, h esetleg később felismered meg tanúskodni tudsz stb.
Egyébként mindig van egy falkavezér közöttük, és ha vezérüket látják kifeküdni általában a többiek menekülőre fogják. Ha önvédelemre adod a fejed akkor mindig a legnagyobb pofájúval kell kezdeni biztosan ő a falkavezér, ha kifekszik akkor futás, nehogy rád hívják a rendőrséget jobb eltűnni a környékről. Egyébként ahol téged meg mernek támadni, mert nincs mitől félniük ott te is vissza tudsz ütni, de nem kell ott időzni, ha leverted mint vak a poharat akkor tűnés pláne ha használtál valami önvédelmi dolgot. Gázpisztoly gázspray-t ha megvárod a rendőrséget bevonják vizsgálatra és aztán évekig nem látod viszont, ha pedig gázpisztolyt használtál engedély nélkül akkor meg fognak büntetni akkor is ha amúgy jogos volt az önvédelem. Sokszor akkor is ha engedélyed van. Gázspray elvileg lehet nálad 20 mg-os töltősúlyig, de volt már rá példa, h ők döntötték el, h az több-e vagy kevesebb.
hajlakk+öngyújtó
majdnem méteres lángja van
háát én nem tudom
velem is mindig kötekednek de az biztos.. nemtudom h. ki írta h. nyugodtan szólj vissza nekik ..de azok ellen ez nem használ . rajtam mindig cigit keresnek tök békéseen: van cigid? -nincs és már akk megütnek.. normális ez?:@. engemis zavar és én sem tudom mit tegyek.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!