érdemes szerintetek fellebbeznem?
Figyelt kérdés
A minap kaptam egy 50.000FT-os levélkét a rendőrségtől,miszerint tartós piros lámpán át hajtottam.Meg is néztem a neten a képeket,de a jelzőlámpák olyan mintha be sem lett volna kapcsolva nincsen szine.Aki nagyon akarja csak az látja pirosnak halványan.Tényleg ha fellebbezek az 5.000ft2013. máj. 27. 16:21
1/7 anonim válasza:
ha tudsz mellékelj egy képet ...
2/7 anonim válasza:
Csak akkor érdemes, ha amikor áthajtottál rajta, akkor azért tetted, mert nem látszódott, hogy piros
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érdemes. Legfeljebb majd hivatkoznak arra, hogy a látási viszonyoknak megfelelően vezess. Ha nem látszik a lámpa színe lassabban menj, hogy lásd! Kb. ez lesz a válasz. + az, hogy csak a kamra szemszögéből nem látszik a lámpa fénye és nem jelentettek műszaki hibát a lámpákra.
4/7 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat,de szerintem is nekik van igazuk állandóan
2013. máj. 27. 19:29
5/7 sni válasza:
Nem igaz! Ha a szabálysértés egyértelműen nem állapítható meg rajta, akkor írni kell fellebbezést! de ha meg sem akarod próbálni, akkor fizesd be!
7/7 sni válasza:
vállalom :) kell egy prime minister :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!