Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Érdemes fellebbeznem? Vagy...

Érdemes fellebbeznem? Vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Rehabilitációs pénzbeli ellátásra tettek.Előtte rokkant nyugdíjas később automatikus rehab ellátás lett.50%-os kér éve is 50% -ost kaptam,de az r.nyugdíj volt.

12 éve nem tudok dolgozni és félek ,ha rehabon leszek két év múlva ki tesznek. Gyógyszereket szedek és ,ha nem kapok pénz nem tudom kiváltani.

Ez olyan mint,ha le%-olásból visszaminősítettek volna,tehát nem lehet tudni mi lesz 2 év múlva.

Ezért ha fellebbezek,másod fokon megkapom a le %-olást.

Van valaki ebbe a helyzetbe? Mit csináljak? Bármi ötlet,megnyugtatás.Ezen jártatom az agyam és nem tudok meg nyugodni.

A rehab pénzbe több mint a nyugdíj volt,de pont ezért félek,hogy ki raknak dolgozni és közeb nem bírok már dolgozni.

47/N

2012. dec. 25. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy ne fellebbezz, mert manapság előfordulhat az is, hogy ennyit sem adnak II. fokon (a rokkantsági ellátást csak kevesen kapják meg). Két év még hosszú idő, s addig még sok jogszabály-változás lesz egyébként is! Most örülj annak, hogy ezt megkaptad és az összege is több!
2012. dec. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!