Korábban történt egy rablás és láttam a tettesen egy tetoválást a rendőröknek azt mondtam hogy nem emlékszem a tetoválásra mert sokkot kaptam. Mostanában láttam ugyanazt a tetoválást ha bemennék a Kapitányságra el mondanám nem csuknának le?
Akkor kellett volna a rendőrségre telefonálnod mikor láttad a tetoválást újra. Leigazoltatták volna, és meghallgatták volna tanúként.
Bemehetsz, elmondhatod, de mire mennek szerinted azzal az információval, hogy te megint láttad?
Nem értem az embereket néha.
Ezért nem, viszont kötelességed jelezni, és pontosítani, ha "már emlékszel" rá .
Az hogy ezt nem tudtad, nem mentesít a bejelentési kötelezettség alól. Az pedig szintén nem a nyomozás akadályozása, ha ezt akkor teszed meg mikor értesülsz a kötelezettségről.
Kedves kérdező! Melyik emberrel egyezik meg? Személyes adatait tudod?
Akkor kellett volna rendőrt hívni, hogy tudják ki az. Te mondhatod egy újabb jegyzőkönyvben, hogy 1 hete láttad megint azt a tetoválást egy emberen, az szerinted mennyire segíti a nyomozást?
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!