Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi lesz velem, hová kerülök...

Mi lesz velem, hová kerülök innen?

Figyelt kérdés

Rajtakaptak tegnap egy kerékpárlopáson és előállítottak lopás vétség miatt,kiderült,hogy két hete is én vittem el a margitszigetről,ezt nem is tagadtam.

Kihallgatásom után őrízetbe vettek,jelenleg is a rendőrségi fogdába vagyok őrizet alatt.

Már egy napja vagyok itt ,de azt mondták,hogy max 72 óráig lehetek bent itt,aztán el lehet mennem.Viszont én félek,hogy előzetesbe raknak.Mennyire kell ettől félnem?

Lehet oda visznek innen csak nem mondják?

Félek.

Szerintetek innen tényleg kiengednek és mehetek szabadon el?

2013. máj. 25. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Ne parázz. Ha a fogdában is netezhetsz, akkor nem visznek sehova.

Nem is tudtam, hogy már a fogdában is van internet lehetőség.

2013. máj. 25. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Ki fognak engedni nyugi,ez még kis értékű lopás,előzetesbe azokat tezsik akik nagyot sokat ,milliókat csalnak lopnak,két rendbeli lopásért nem tesznek előzetesbe,de még ítélethírdetéskor is max pénzbüntetés lezs max felfüggesztett,ezért nem hiszem,hogy lecsuknának.

1.válaszoló! Képzeld,a börtönökben is van netlehetőség,de azért nem mindenhol. De Kecskeméten pl. netezhetnek a rabok is.

2013. máj. 25. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem raknak előzetesbe, mivel alapból börtönbüntetést sem kapnál.Viszont megérdemelnél pár hónapot a sitten.
2013. máj. 25. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Minden azon múlik, milyen a bőröd színe. Tudod, kettős mérce...
2013. máj. 25. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy száradna le a kezed!

Nézd a sitten addig tolvajkergetők c. sorozatot. Arra támaszkodva napokon belül már kint lopkodhatnak a tolvajok újra, max felfüggesztettet és pár óra közmunkát kapnak.

2013. máj. 25. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Most nézegetem a tolvajkergetőket,azok viszont roma nemzetiségűek én pedig Magyar vagyok.

Már 20 óra eltelt,szeretnék már kint lenni végre,de lehet nem várják meg a 72 órát,hanem hamarabb is ki szokták engedni a gyanusitottakat?

Olyan rossz idebent,többet nem csinálok semmi törvénybe ütközőt,de ugye most akkor megúszom,hogy ne rakjanak előzetesbe?

2013. máj. 25. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:

'Most nézegetem a tolvajkergetőket,azok viszont roma nemzetiségűek én pedig Magyar vagyok. '

Már hogy lennél magyar? A magyar ember nem lop.

2013. máj. 25. 22:03
 8/9 ZETAS ***** válasza:

"Kihallgatásom után őrízetbe vettek,jelenleg is a rendőrségi fogdába vagyok őrizet alatt. "

Onnan netezel ecsém?

2013. máj. 25. 22:05
 9/9 anonim válasza:
50%
Remélem analisan jól megraknak majd a roma tesok...dolgozni kellene nem lopni..szanalmas hulladek vagy...lopsz es meg itt sirsz...ien nyomik a legszanalmasabbak..azt veszed el mastol, amit kemeny munkaval megszerzett, ha ennyire kemeny vagy es lusta melozni akkor inkabb raboltal volna bankot vagy sikkasztottal volna, de kerekpart lopni??? gondolom nyugdijas nenikeket is leutnel a lepcsohazban 500ft-ert..remelem megroh@dsz..
2013. máj. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!