Ez normális? Jogállam? Hivatalosan megtehetné ezt?
kapok egy telefont, hogy azonnal menjek be, de kérdésemre se mond semmit, na meg magától se, csak hogy kit keressek, és siessek. A számom persze titkos, de hát ja ..
Na most bent igen agresszíven azt kérdezték, kb 6-8 hete X napon X órában hol is voltam, és közölték, hogy az én érdekem, hogy minél előbb megmondjam, mert addig el nem jövök onnan. És még mindig fogalmam nem volt miről is van szó. Aztán mondtam nekik valamit, megnyugodtak és annyi.
Ennek nem úgy kellene zajlania, hogy
-írásos idézés a megfelelő határidővel
-közölni az idézés okát, milyen ügyben, milyen minőségben akarnak behívni
-és mi az, hogy addig el nem jövök onnan?
Mindenki emlékszik arra hol volt 6 héttel ezelőtt csütörtökön 7 óra körül?
Szóval az ész megáll, de mindig csak erősödik bennem, hogy mi a jó isten folyik itt, és nálunk ezek bármit megtehetnek, xarhatnak magasról minden jogszabályra ...
Szerintetek?
"Amúgy nyoma van, ha bementél az épületbe, pl egy kamera felvétel, vagy egy belépőkártya, cetli, valami. Olyan nincs hogy nincs nyoma annak hogy ott voltál. Tudom, mert ilyen helyen dolgozom. Ilyen nincs."
és szerinted ki kezeli azt a kamerát? ki adja azt a cetlit? olyan nincs, hogy bebizonyítod az igazad, egy ilyen becstelen, senkiházi szervezettel szemben, mint a magyar rendőrség. az ő berkeiken belül mindenki munka- és tettestárs.
"Az a baj, én már magyar rendőrben nem tudok bízni, ez egyértelmű."
és oly sokan mondják ezt magukban, nap mint nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!