Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrtiszti főiskolán...

A rendőrtiszti főiskolán lehet diplomázni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés eléggé friss vagyok ebben a témában viszont nagyon is érdekel tovább tanulás szempontjából.

2013. ápr. 13. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hátha van ilyen főiskola akkor igen, hisz ma már nincs különbség a főiskola és egyetem között ugyan az az alap mesterképzés folyik. Így igen a válasz.
2013. ápr. 13. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) létezik már csak, Rendészeti Főiskola nincs.

Természetesen ad diplomát.

2013. ápr. 13. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Erősen ajánlott is! :-)
2013. ápr. 13. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát ugyan olyan mint egy "átlagos" főiskola/egyetem? (legalábbis diploma szempontjából)
2013. ápr. 14. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért milyen lenne? Nem hiába felőoktatási intézmény. Amúgy nem akarlak megsérteni, de ha engem valami nagyon érdekel, akkor elég sok energiát beleölök, hogy megtudjak róla mindent nem csak felteszek egy olyan kérdst amire meg lehet találni a választ. Igazán nem tart sokáig beírni a google-ba és elolvasni ezt-azt amit kihoz. A honlapjukon minden rajta van, de van facebook oldaluk is, és felhívni vagy írni is lehet nekik.
2013. ápr. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!