Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » NKE Rendészettudományi Karon...

Vietinghoff kérdése:

NKE Rendészettudományi Karon (RTK) mennyire megy a "buzulás"?

Figyelt kérdés
Már úgy értem, hogy vannak (jó) csajok is, vagy 3 év fütyiverés?

2013. ápr. 4. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, messze a legjobb nők vannak;)
2013. ápr. 4. 18:33
 2/11 anonim válasza:
Milyen szakra jelentkeztél?
2013. ápr. 7. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Voltál nyíltnapon? Olyan szép lányok voltak! Szerintem egy bizonyos fokú intelligenciához és a kiemelkedő egészséghez (ami ugye kell ha be akarsz jutni) általában szépség társul. Egyre több lány jelentkezik az ilyen helyekre. Én is lány vagyok, bár magamról nem fogom azt reklámozni, hogy hű de szép. És megjegyzem, én nem azért megyek oda, hogy pasizzak és remélem a többieknek sem ez lesz életük értelme ott. Különben meg nem az iskola az egyetlen hely, ahol ismerkedni lehet.
2013. ápr. 8. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Én a nyomozó szakokra adtam be. Az a baj, hogy olyan szemtelenül jóképű vagyok, hogy pl. ha rádkacsintok előadáson, akkor onnanstól kezdve tutti nem tudsz majd a tanárra figyelni, vágod...:)
2013. ápr. 8. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Őőőő, bocs, nálam ez nem így működik. :)
2013. ápr. 8. 21:49
 6/11 anonim válasza:
100%
Jó ha az ember tisztában van önmagával. hahaha
2013. ápr. 9. 07:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem, a nőknek nagyon élénk a fantáziájuk...;P
2013. ápr. 9. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

Ha ilyen beállítottságú vagy akkor nem menj rendőrnek. Nem tudod komám mi folyik bent. Én még a Rendőrtisztin végeztem, de kiemelkedő intelligencia ...

A régi szakemberek akik ott végeztek még értettek valamit a szakmához. A mostani kis arcos-harcos gyerekek kijönnek, kapnak 20 stóc papírmunkát és csináld gyermekem. Szopni, nyalni kell, hogy a rendőrségen előbbre kerülj, plusz jogász szinten papírozni.

Ha nincs protekciód az NKE-re akkor felejtsd el a jelentkezést.

2013. máj. 30. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ilyen sötét emberek jelentkeznek egyetemekre? 3 vagy 5 évet fogsz ott eltölteni és 30-40 évet dolgozol a szakmádban. Tényleg az a legfontosabb kérdés pályaválasztáskor, hogy milyen csajok vannak a szakon?
2013. okt. 18. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Hahaha

És miért tartom komolytalannak a rendőrséget? Ezért.

Ha csajozni akarsz ne rendőri pályát válasz. A rendőrség nem vidámság, kacagás, móka, csajozás, bulizás. A RENDRE fogsz majd vigyázni. Bár az ilyen fene szépség gyermekek gyorsan kihullnak onnan.

2014. jún. 12. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!