Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Indult már rendőrségi eljárás...

Indult már rendőrségi eljárás ezen az oldalon elhangzó kérdés vagy válasz miatt?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem lehet tudni, ugyanis ha valaki ellen indult ilyen eljárás, az tudná elmondani, de nem valószinü, hogy akarja vagy van rá lehetösége.
2013. ápr. 3. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
:)
2013. ápr. 3. 21:13
 3/10 fersk ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy itt a moderátorok elég 'gyorskezűek".:)

Ez csökkenti az esélyét a dolognak.D

2013. ápr. 4. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne mi ? Nem.
2013. ápr. 4. 02:56
 5/10 anonim válasza:
azt hittem szólásszabadság van.....
2013. ápr. 8. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

"azt hittem szólásszabadság van....."

Tudod, a viccben is ezt mondta valaki, a válasz meg az volt, hogy igen, de szólás UTÁNI nincs.

2013. ápr. 8. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:

alapból annyi, hogy valaki kiírja, hogy "kinyírtam egy embert, hova rakjam?" ez még nem elegendő bizonyíték arra, hogy amit ír az igaz..

ahogy egyik válaszoló írta, a moderátorok nem sok esélyt adnak a dologra, amit szabály vagy törvényellenesnek gondolnak, azt gyorsan eltávolítják... bár ezzel talán inkább az oldalt védik, nem az embert...

régen találtam egy oldalt arról, hogy hogy lehet sokat csalni.. ilyen pl, hogy a keresztúri TECSÓban melyik sorban nincs kamera, hogy onnan lehet lopni, a légpárnás talpú jó drága sportcipődet garanciális időn belül szúrd ki tűvel belülről, és vidd vissza, hgoy nemjó, és kicserélik ingyen újra, meg ilyesmik voltak benne.. és kérdeztem egy rendőr ismerősömet, és ő mondta, hogy ugyan a leírás szerint egyértelműnek tűnik, hogy az írója elkövette a dolgot, de ez az írás kb annyi hitelt ad a dolognak, mint ahogy én itt, egy anoním oldalon, elő tudom adni, hogy űrhajós vagyok, vagy plasztikai agysebész:)

Szóval egy kiírt kérdés alapján (sajnos, vagy nem sajnos) nem lehet eljárást indítani.. de ha a kérdés alapján egy ismerős esetleg feljelentést tesz, az már úgy egész más:)

2013. ápr. 8. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
volt valami oldal, (talán ez : gyakorikerdesekfail blogger hu) ahol GyK-s bakikat gyűjtöttek, és ott volt valami füves kérdés és ott írták alá rendőrök, hogy ellenőrzik az ip címet és mennek:O :D
2013. ápr. 8. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
az a fuckyeahgyik volt és az csak poén válasz volt:D
2013. ápr. 8. 19:55
 10/10 anonim válasza:
nem! mert amikor beszeretnénk küldeni az illegális vagy ilyen fajta kérdéseket letilja!!!!!!!
2013. ápr. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!