Miért gondolták rögtön a rendőrök, hogy én vagyok a betörő?
Mentem a vonattól hazafelé és este 11 is elmúlt,mert ugye minden nap este 10-ig dolgozom.
És sosem még,de tegnap jött szembe velem egy rendőrautó ilyen nagyobb és ült benne vagy 6-7 rendőr .
Megállt mellettem és az egyik aki elől a vezetőrendőr mellett ült azt mondta,hogy jó estét kívánok,személyi igazolványt legyen szíves.
Odaadtam és nem igazoltatott,mert ugye nem a kis rádióján keresztül beszélt,hanem az igazolványomról bepötyögött valamit a rádiótelefonja billentyűivel és aztán visszaadta az igazolványom.Közbe kérdezte,hogy honnan jövök és hová megyek,én pedig válaszoltam az igazat.
És utána azt mondták,hogy jó rendben van viszont látásra.
De én még csak kíváncsiságból megkérdeztem,hogy valakit keresnek,hogy pl engem is megállítottak?
Erre mondta,hogy sok a betörés a faluban.
Most komolyan azt hitték,hogy én vagyok a betörő aki késő este ugyan,de tisztességesen megy az utcán?
Mi volt az a bepötyögés a rádiótelefonjába vajon,és hogyhogy nem mondta,hogy ön ellen van folyamatban egy büntetőügy az Egri rendőrkapitányságon?Mert van,de kis ügy csak és azt hittem hogy mondja majd de nem mondta.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!