1/5 anonim válasza:
Elvégzi a rendőrtiszti főiskolát.
Nyomoz :P Információkat gyűjt, összegzi, megállapítást tesz, megküldi a feljelentést az ügyészségre stb
3/5 anonim válasza:
Rendőrtiszti főiskola és gondolom utána szakosodik.Bár nekem az a véleményem hogy nyomozónak születni kell.Én úgy gondolom valamilyen szinten 6. érzéknek is jól kell működnie,mivel sokszor a megérzés segít és a józan ész és amit tanítanak már nem segít.Nagyon sok esetben pl ilyen embereket kérnek fel nyomozók akik ilyen képességgel rendelkeznek,hogy segítsék a nyomozást.Sok gyilkossági esethez is felkértek ilyen képességekkel rendelkező embereket.A tv-ben is volt erről régen szó,nem tudom melyik ilyen medium segítségéval sikerült elkapni a gyilkost.
4/5 anonim válasza:
Ez már nem egyszer volt kérdés.
Az eddigi válaszok pedig helytelenek.
Rendészeti szakközépiskolával is lehetsz nyomozó, csupán tanfolyamra kell elmenned az állományba vételed után, amire a parancsnokod terjeszt elő.
Ügyeket old meg, papírmunkázik.
5/5 anonim válasza:
Bucsek szerint ügyeket old meg, papírmunkázik. Hozzáteszem, ez utóbbi van túlsúlyban, szóval nem olyan romantikus dolog, mint ahogy azt elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!