Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem felháborító ez egy kicsit?

Nem felháborító ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=OqQDYD-sekM&feature=player_em..

Nem is azért mert nem azokat vitték el megint akik betörtek hozzá. Hanem alapvetően ahogy az a gusztustalan féreg szóvívő beszél a bácsiról...

Meddig tűri még ezt a magyar?

2013. márc. 13. 08:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem kicsit. Többször betörtek már hozzá a cigányok, egyszer földre is teperték, de mégis őt viszik el a rendőrök, mert meg akarta védeni magát tőlük.
2013. márc. 13. 09:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy hány rendőrségi feljelentés érkezett tőle a rendőrökhöz (gondolom nem csak 3), mire rászánta magát erre.
2013. márc. 13. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
A rendőröknek talán akkor kéne intézkedni, amikor betörnek a magyar emberekhez és akkor talán nem kellene nekik magukat megvédeni.
2013. márc. 13. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Én megértem, hogy meg akarja magát védeni a bácsi, nincs is ezzel gondom. De azért nehogy már egy külső kerítésbe bele lehessen vezetni a 230-at és kitenni egy kis kézzel írott táblát. Ha én pont olyan irányból sétálok el, ahonnan az nem látszik, véletlenül hozzáérek agyonüthet az áram? Ezentúl mindenki belevezetheti és úgy kell végigmenni az utcán, hogy bárhol meghalhatok? Esik egy kis eső és egy pocsolya fog leteríteni? Vagy netalántán a gyermekemet?

Értem a problémát, de ez nagyon felelőtlen megoldás volt, szerencse, hogy nem történt tragédia. A hülyeségnek is van határa. A kerítésen belül 1 méterre elhelyezkedő kerítésbe vezessen, üsse agyon a bemászó cigányt, megérdemli. Bár mi sem egy kerítésen másztunk át gyermekkorunkban a labdáért, minden rossz szándék nélkül... Vigyázni kell azért az ilyenekkel is.

2013. márc. 13. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

"De azért nehogy már egy külső kerítésbe bele lehessen vezetni a 230-at és kitenni egy kis kézzel írott táblát."

Mit gondolsz, ő ezt akarja csinálni? Nem lenne neki is egyszerűbb, ha betörnének hozzá, aztán kijönne a rendőrség, elmennének a bűnöző cigányokért és szanaszét gyepálnák őket, utána meg lecsuknák mindent 30 év kényszermunkára?

2013. márc. 13. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

De, támogatnám. Viszont ettől még az ő megoldása nem lesz jó, leírtam az okait. Miért nem húzott ki belül, a földre egy vékony drótot és vezette abba az áramot? Még őt sem hurcolnák meg ennyire. De a kerítés kívülről bárki számára elérhető, rossz szándék nélkül is. Veszélyes és felelőtlen.

Hány emberi élet áldozható fel a vagyona védelmében, pusztán véletlenül? Ha mondjuk egy-két gyereket is megfog a kerítés, de legalább megmarad a spájzban a szalonna, az még rendben van?

2013. márc. 13. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:

"Viszont ettől még az ő megoldása nem lesz jó, leírtam az okait. Miért nem húzott ki belül, a földre egy vékony drótot és vezette abba az áramot? Még őt sem hurcolnák meg ennyire. De a kerítés kívülről bárki számára elérhető, rossz szándék nélkül is. Veszélyes és felelőtlen.

Hány emberi élet áldozható fel a vagyona védelmében, pusztán véletlenül? Ha mondjuk egy-két gyereket is megfog a kerítés, de legalább megmarad a spájzban a szalonna, az még rendben van?"

Szerinted egy 85 éves idős ember, akihez már párszor bementek a cigányok és elvakítja őt az aggodalom, az ennyire el tud gondolkodni ilyesmin? Én sem értek egyet azzal, amit csinált, de legyünk már tekintettel rá. Itt nem egy ereje és intelligenciája teljében lévő, 40-45 éves férfiről van szó, hanem egy falusi öregemberről, aki tehetetlen és fél.

2013. márc. 13. 12:20
 8/11 ZETAS ***** válasza:

Nekem tetszik a zászlós csáje :P

A nyomozó rendőr se lesz hülye. Nyilván látja a helyzetet és bizonyítékok hiányában, vagy valami hasonló ürüggyel vádemelés nélkül ejtik a nyomozást a bácsi ellen. Majd elmagyarázzák neki, hogy bár ők semmit se tudnak tenni és a magánterület megvédése a bácsi dolga, de azt nem lehet csak úgy :) pl áramot lehet vezetni belső udvarban levő tárgyakba, de azt trafóval/kapcsolásokkal le kell csökkenteni olyan szintre, hogy csak "odapörköljön", de ne öljön.

Ha meg vádemelést és meghurcolást csinál a rendőrség/ügyészség mindenáron az ügyből, az az ő szegénységi bizonyítványukba lesz egy újabb fekete pont!

2013. márc. 13. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy meg tudnák szüntetni a nyomozást, bármilyen indokkal is. Szerintem volt helyszíni szemle, ahol szépen lefényképezték az egészet, és az emberke se hiszem, hogy letagadta volna (vagy letagadná), hogy valóban áramot vezetett a kerítésbe, hiszen el is ismeri a videóban is. Úgyhogy szerintem ezt nem nagyon tudnák valamilyen körmönfont magyarázattal megszüntetni. Sajnos tényleg megáll az emberölés kísérlet az ember ellen, a jog szerint nézve. Máshogy nézni meg ugye nem lehet, bármennyire is megérti az indokait a nyomozó (és a lelke mélyén talán még az ügyész és a bíró is). Legfeljebb a büntetés kiszabásánál fogja figyelembe venni a bíró a körülményeket, ha olyan lesz.
2013. márc. 15. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tudom, mi a baja a kérdezőnek a szóvívővel, semmi rosszat nem mondott, szárazon és tényszerűen elmondta a történteket. Ahogy neki kell.
2013. márc. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!