Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit kphatok én azért amit...

Mit kphatok én azért amit kicsit lejjebb leírtam? :/

Figyelt kérdés
2 hónapja új kollégiumba kerültem és az első héten nem volt semmi probléma aztán elkezdtek piszkálni szivatni meg ilyenek nos én ezt 2 hónapig tűrtem aztán vasárnap mint mindig bejöttem a kollégiumba aztán akik mindig piszkálnak bejöttek a szobába aztán elkezdtek szitkozódni ütögetni később nem hagytak aludni fel akarták gyújtani a hajam egyik jobban bátortotta a másik mint a másik és a vége az lett hogy megkértem őket szépen hogy menjenek ki vagy hadják abba nem hallották meg aztán kicsit határozottabban rájukszóltam aztán azt sem hallották meg a végén még 1x rájuk szóltam azt sem hallották meg aztán az egyiket megütötem úgy hogy elkezdett vérezni az orra aztán ma feljelentett állítólag :S én most ezért mit kaphatok? ez lenne a kérdésem :( kérlek segítsetek
2011. máj. 10. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
tarts ki amellett, hogy önvédelem volt, ha ütögettek. amúgy könnyű testi sértés. nem hiszem, hogy komoly dolog lenne belőle.
2011. máj. 10. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez még csak nem is könnyű testi sértés, inkább csak tettleges becsületsértés. Semmi komoly büntetése nem lehet, különösen ilyen előzmények után. De ezeket domborítsd ki az esetleges kihallgatásodon!
2011. máj. 10. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kizárt, hogy kirúgnak a koliból...
2011. máj. 10. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebből semmi bajod nem lesz,de azért nem ártana felkeresned a koliba egy fejest akinek ezt ugyanigy elmondanád.Én az ilyen férgeket az emeletről ba@tam volna ki.
2011. máj. 10. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok segtő váaszt de a koliból nem rúgnak ki és nem is rúgtak ki :)
2011. máj. 11. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Könnyű testi sértés, büntetlen előélet esetén egy jó ügyvéddel figyelmeztetés vagy 20-50 ezer bünti. Nagyon jó ügyvéddel semmi. Vetetett látleletet stb? Jó lenne kideríteni. Amúgy 50% hogy a rendőrség simán kukázza a feljelentését ő meg egy hónap múlva megenyhül.
2011. máj. 15. 03:19
 7/8 A kérdező kommentje:
igen büntetlen előéletű vagyok elvileg vetetett jah és 18 éves
2011. máj. 16. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
max garázdaság, de őket is feljelentheted csoportos garázdaság vádjával. sztem simán nyernéd a polgári pert. de nem hinném, hogy valaki képes lenne egy ilyenért ennyit nyűglődni.
2011. jún. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!