Ez már tényleg a csőd? Lehet valami ennél lejjebb?
Olvassátok el ezt a cikket:
Én az alábbi mondatot emelném ki belőle:
"Most tehát nem a gazdaság felpörgetése, hanem a tőkepiacok megnyugtatása érdekében, de ismét elképzelhető a Fed likviditásbővítési programjának folytatása, amelyet akár a Fed keddi kamatdöntése során bejelenthetnek.""
Öröm az ilyeneket olvasni - mi?
(tudom, fricska, de a múltkori pénzpumpa sem igazán segített, most megint ezzel próbálkoznak, amivel az a gondom, hogy nem csak az ő bajuk, hanem azé is, aki akarva/akaratlanul ehhez kötődik.)
@ma 18:10 - tudom, hogy politikai kérdés, ezért is tettem be ide.
Hisztéria? Az aggódás már annak számít? Az USA érdekeltségű cégekkel vajon mi lesz? A többi multicégről meg ne is beszéljünk.
Hazánkban inkább a leépülés folyik, a Suzukinál is megtörtént, az Audinál is, a magyar érdekeltségű cégekből már nem annyian vannak (pl. hova lett a GANZ? A GANZ-Skoda már nem az - jó, buszgyártók vannak ugyan, mert azok tudnak, valamit is felmutatni, bár a Nabibál is voltak leépítések). Az Electro Word is bajban van, szinte csak egy - két üzletük, ha van. A felsorolt cégek között, szinte nincs is kapcsolat, csak valami oknál fogva, sok embernek mondtak fel. Vannak más cégek is, úgyhogy a spirál elindult, egy ilyen, USA csőd után, jobban fel fog az is gyorsulni. Ha nem nekem lesz igazam, akkor azt belátom, hogy fölösleges hisztéria keltés az egész, de ha nem, akkor nagy bajok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!