Ennél lejjebb süllyedhet a BKV?
Az a történet az hogy felszálltunk egy BKV buszra ahol a megállói 70%-nál nincs BKV jegypénztár!
Jöttek is a BKV jegy ellenőrök kérték a jegyeiket!(két nő)Mondtuk hogy nincs szettnénk venni egy-egy jegyet!Erre a válasz hogy náluk 6000 Ft lehet venni jegyet!
Ekkor levágtuk hogy csak jegyellenőrök és büntetés osztogatnak a jegy nélküli utasoknak!
Mondtuk hogy ahol mi felszálltunk ott nincs BKV jegypénztár!(meg amúgy is ahogy mondtam legtöbb megállónál nincs ahol a busz meg áll!)
Erre jön flegmán a válasz hogy: OLDJÁK MEG!
Utána persze mi voltuk a bliccelő hülye gyerekek!
Nem lenne ésszerűbb egy olyan buszra ahol a megálló 70%-nál nincs jegypénztár olyan ellenőrt felküldeni aki jegyet is árul mit pl a HÉV-en?
A másik meg hogy a jegyek egyre drágulnak de a színvonal csökken!A buszuk egyre lepukkantabbak!Azon a buszon amin mi voltunk azon még a KM óra se működött!
Ennél lejjebb süllyedhet a BKV?
Apám sofőr, BKV-nál, nála lehet venni jegyet.
Amúgy nem akarok bunkó lenne, de sajnos meg kell oldani a jegy vételt máshol, és úgy kell utazni, mert így csak szívhattok, empátia nem sok van az ellenőrökben. (tisztelet a kivételnek)
Az meg, hogy a buszok undorítóak, arról a sok kis tini hülye tehet, mert menő firkálni, karcolni, törni-zúzni. Ezeket a mértékű károkat lehetetlen helyre hozni, mert rengeteg busz, villamos, metró stb. van. Apám mesélte, hogy nem egy (pl.) buszt megcsináltak, de újra, meg újra tönkre vágták őket, egyszerűen nem éri meg nekik sajnos a javítás...
De a sofőrnél lehet jegyet venni. Valamint amikor az ember bekerül Pestre, általában találkozik jegyautomatával, pl. pályaudvarokon. A bkv azt propagálja, hogy mindig legyen nálad egy vonaljegy pont az ilyen helyzetek elkerülése érdekében.
Legközelebb tessék tájékozódni, mielőtt utaztok! Fenn van minden információ az interneten, vagy kb pesten bárkitől kérhettek tájékoztatást, mert az ilyeneket mindenki tudja...
Én úgy tudom, hogy nem lehet a sofőrnél venni. :S (Nyíregyházán is lehet, nem értem, miért ne lehetne megoldani.) Elvileg a forgalmasabb buszemgállókban van jegyautomata, de azoknak nagy része nem működik.
Nem éri meg nekik az utasok elégedettségéére dolgozni, mert anélkül is fennmaradnak. Tudják, hogy nincs alternatíva, ezért lesz*rják a minőséget. :(
A buszok közlekedésének gyakorisága (több busz egyszerre érkezhet ugyan abba a megállóba), illetve a nagy utastömeg miatt nem megoldható a sofőrnél történő jegyvásárlás. Valamint véleményem szerint biztonsági oka is van, hogy a sofőrnél ne legyen pénz. Bizonyos járatok elég "fura" környéken közlekednek!
A többiben egyébként igazad van.
Engem azért akartak megbüntetni, mert a sz@rásig tömött buszon nem volt jó az a lyukasztó, aminél álltam, A busz közepéig eljutni meg lehetetlen volt. Felszállt mellém az ellenőr és büntetni akart. Mondtam neki ,hogy ez kapufa, mert nem fizetek. Akkor mondta, hogy adjak neki 5 jegy árát és rendben vagyunk. Na akkor hajtottam el emelt hangerőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!