Itt nem is csak a rendőrséggel van a gond! Hanem KPM-mel, katasztrófavédelemmel, stb?
"Ha az EU-ra gondolsz, akkor nem az EU miatt alacsonyak itt a fizetések."
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem kizárólag az Eu miatt alacsonyak a fizetések.
"Mi van, megbüntettek? Engem miért nem?"
Valószínűleg mert nem vezetsz hivatásszerűen. De nem értem ezt neki honnan kéne tudnia.
" éjjel 1-kor fekszem, fél 5-kor kelek"
Jó, úgy h a napot végigdöglöd.....
Másik, engem még soha nem büntettek meg, mert odafigyelek a dolgokra, de volt, h nem szóltak időben, így h induljak el?
De végülis ez se kifogás, mert bárki ráfoghatná, h jaj ezért meg azért siettem.
Amiben viszont rohadtul igaza van a kérdezőnek, h ami itt megy az hányinger, ez nem jogalkalmazás.
Szándékosan, szervezetten a direkt büntetésre mennek rá, arra nincs ember, h kijöjjön, ha gyilkolnak, arra nincs pénz, h benzin legyen a rendőrautóban, de arra van, h vegyenek több száz trafit meg h az újonnan kirakott 20-as táblánál szétbírságolják az embert, mert hát ugye annak hatalmas a társadalomra veszélyessége, h valaki 20 helyett 30-cal megy, hajaj.
Nálunk volt, h a tábla elhelyezése előtti időszakra visszamenőleg akarták az embereket behúzni!
A többi esetről amikor megint nagyf.aszoskodtak meg már nem is beszélek.
Ezek után meg ne mondjam, h pénzszedő sz.arházi banda?
Akkor kikre mondjam?
"Jó, úgy h a napot végigdöglöd....."
Jó, hogy ennyire ismersz :) az első éjjel 1, a második hajnal fél 5, ha gyenge voltál matekból az 4 és fél óra alvás átlagban egy nap! a többit dolgozom, úgyhogy ha valamit intéznem kell, szabadnapot kérek! Nem mondtam, hogy nincs igaza a kérdezőnek, de rajtam még nem "hajtottak be" olyan bírságot, ami ne lett volna jogos, ami meg jogtalan lett volna, azt jogi úton intéztem, ennyi!
Éjjel 1 meg fél 5 között 3,5 óra van ugyanis a fél 5 az 4 óra 30 perc.
Szal 3 óra 30 percet alszol....még jó, h fullos vagy matekból.
De szerintem csak nagyot akartál mondani, ezért is nevettelek ki.
Másrészt a kérdező ezt kérdezte:
Itt nem csak a rendőrséggel van a gond?
Így van, gond van velük is, mert jogtalanul akarnak pénzt behajtani meg kiskapuznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!