Kiderülne ha valami gond lenne?
Figyelt kérdés
Ha leigazoltat a rendőr nincs nálad személyi és valami gond van a papirjaiddal, lejárt tartózkodási engedély az kiderül az adatok ellenőrzésekor? Vagy ezt nem nézik mikor bediktálja az adatokat? Mit lát a központos?2011. jan. 9. 09:21
1/13 anonim válasza:
Mindent lát,mert a gép dobja ki az infót,másodpercek alatt.
2/13 A kérdező kommentje:
Az mit jelent hogy a gép dobja ki az infót?
2011. jan. 9. 10:00
3/13 A kérdező kommentje:
Beüti a navam szül dátum, anyám neve és a gép kidobja a cimem meg mindent? vagy csak akkor ha külön erre keres rá?
2011. jan. 9. 10:02
4/13 anonim válasza:
mindent lát.
mit nem értesz ezen?
5/13 A kérdező kommentje:
Jólvan na :D nyugodj meg . Csak kérdezem nem kell idegeskedni. Érdekel hogy megy ez ennyi. Nem voltam még rendőr nem tudhatom hogy müködik a gépezet.
2011. jan. 9. 10:21
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt miböl gondolod?
Ugy tudom ha megszünik azt lejelentik a nyilvántartóba ergo kikéne derülni vagy nem?
2011. jan. 9. 12:34
8/13 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék kapni nem olyat hogy: igen , nem , talán stb... ha nem tul nagy kérés próbáljunk meg teljes mondatokba beszélgetni mert iyg ne msok értelem van a válaszoknak.
Nem akarok senkit megbántani ,remélem nincs harag..
2011. jan. 9. 12:45
9/13 A kérdező kommentje:
Kaptam két telyessen elentétes választ na ebböl legyen okos az ember :D
2011. jan. 9. 13:11
10/13 anonim válasza:
Van egy bűnügyi nyilvántartás, amiben minden veled kapcsolatos dolog benne van.
Ha eljárás folyik ellened, ha szökésben vagy, ha lejárt a tartózkodási engedélyed vagy kiutasítottak, ha be nem fizetett bírságod van, stb az mind látszik azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!