Ez egy balesetnek álcázott gyilkosság? (kép csatolva)
Tehát ez a gólya nagyon gyanús pózba érdekes módon beszorult a két generátor akármije közé. Szerintem egy vadász lelőtte majd rájött, hogy a gólyát tilos lelőni és, hogy eme tettéért büntetés (bírság)jár. Szóval nevezzük őt "Pista" vadásznak, fogta a létrát (este) és oda feltette, hogy balesetnek tüntesse fel. Kérem segítségetek, hogy jól gondolom-e, mert nyomozónak készülök.
A többi választ ig.ügyi szempontból még annyival egészíteném ki, hogy látszik a gólya jobb "talpán" szenesedés (feltehetőleg áramjegy). Magyarul, a gólya a saját lábán állt az esemény bekövetkeztekor, ami kizárja azt, hogy valaki feldobta/feltette (ami életveszélyes mutatvány, mint korábban is írták).
Amúgy a tetem vizsgálatakor feltűnne egy/több lövedék okozta sérülés, az áram nem tüntetné el ezeket.
1 Szerintem nincs az a vadász aki gólyát lőne le tévedésből
2 Ez egy középfeszültségű oszlop, kizárt hogy valaki a szigetelők közé(!) csak úgy betegyen valamit (és túlélje)
3 ezek általában 5-7 méter magasak, nem hiszem hogy van ember aki ilyen magasra dobálna döglött madarakat.
4 A madár teste zárlatot okoz tehát a vezetékszakaszt feszmentesíteni kell és letakarítani a gólyát, amin a lőtt seb mint bűnjel aligha évülne el. És ha van kire kiszámlázni az üzemzavart, ki is fogják.
5 Nem egyszerűbb elásni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!