Ez egy balesetnek álcázott gyilkosság? (kép csatolva)
Tehát ez a gólya nagyon gyanús pózba érdekes módon beszorult a két generátor akármije közé. Szerintem egy vadász lelőtte majd rájött, hogy a gólyát tilos lelőni és, hogy eme tettéért büntetés (bírság)jár. Szóval nevezzük őt "Pista" vadásznak, fogta a létrát (este) és oda feltette, hogy balesetnek tüntesse fel. Kérem segítségetek, hogy jól gondolom-e, mert nyomozónak készülök.
Hogyha lelövök egy gólyát vagy elütök az őzet ,akkor inkább hazaviszem , nem érdemes szólni a hatóságoknak mert megbüntetnek.
Szerintem ez tényleg baleset volt.
Hisz miért kínlódna azzal hogy egy madártetemet felrak ilyen magasra?
Miért?
Ha ott hagyja tetemet és ha megtalálják azon látszik, hogy egy vadász fegyverrel lőtték le, na akkor előveszik, hogy ki is azon a területen vadász, és megbüntetik, ezért fogta felrakta oda és baleset. Először nekilöki a kábelnek, hogy égési sérülést szenvedjen majd oda betuszkolja. De amúgy látszik a képen, hogy a gólya nagyon érdekes módon nem leszédült hanem szinte a két "valami" közé bepréselődött.
"Szóval nevezzük őt "Pista" vadásznak"
haha, elnevezed őt Pista vadásznak, hogy könnyebb legyen rá hivatkozni a későbbiekben, aztán utána nem is hivatkozol rá :D
Ez a törvények kategóriába lett volna való eggyel lejebb,de majd a moderátorok eldöntik,hogy átrakják-e vagy maradhat itt a kérdés.
Nekem mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!