Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség mennyit kap vagy...

A rendőrség mennyit kap vagy mit amiért nem lázad a néppel tüntetésekkor?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 11:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
am meg nem hiszem el hogy a rendőrök a semmi miatt védenék ezt a sz*ros rendszert ami csak a nép kizsákmányolására épül...
2013. febr. 25. 14:55
 12/33 A kérdező kommentje:
olyan fellépést kéne mint 2 éve líbiában... mert ilyen "melegfelvonulással" semmit nemérnek el...
2013. febr. 25. 14:56
 13/33 sni ***** válasza:
91%

Azért szeretem ezt az oldalt, mert mindent külföldhöz hasonlítanak! Ha szerintetek ott annyira jó, akkor miért nem mentek ki oda, ahelyett, hogy itt kérdeztek hülyeséget?

Egyébként, hogy ne találgass: rendőr vagyok, és nem emlékszem hogy kaptam volna plusz pénzt azért mert nem voltam ott "lázadni", de ha nem lennék az, akkor sem lennék kiváncsi arra a kétezer nagyszájú csicskára akik állandóan csinálják a balhét! Ha megnézed a rendvédelmisek is mentek demonstrálni, de csak szabadidőből lehet, sztrájkjog meg nincs, ami a civil szférában plusz lehetőség! Amúgy miért is kellene lázadni? 2006-ban megkérdeztem egy "tüntetőt", hogy ki mondjon le, és miért? Válasz: a miniszterelnök! Kérdés: tudja ki az elnök? válasz: azt nem, de mondjon le! erről ennyit!

2013. febr. 25. 15:53
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem kapnak azok ezért semmit. Szimplán csak törvény tiltja nekik a politizálást szolgálatban.
2013. febr. 25. 16:59
 15/33 anonim ***** válasza:

"Azért szeretem ezt az oldalt, mert mindent külföldhöz hasonlítanak!"

Sosem hasonlítok semmit. Én szívem szerint kihajtanék mindenkit aki szerint az jó, utána lezárnám a határokat aknazárral.

2013. febr. 25. 17:00
 16/33 anonim ***** válasza:
43%

" A rendőrség nem "lázad a néppel", hanem őrzi a rendet, mint ahogy a neve is mutatja."

Nem őriz az semmit. Ha úgy lenne, rend lenne.

2013. febr. 25. 17:01
 17/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem biztos kap érte pénzt , prémiumot vagy valamit."

Hihető... xD

2013. febr. 25. 17:03
 18/33 anonim ***** válasza:
A rendőrség munkája kifogásolahtó és nem éppen kielégítő , de erről nagyrészt nem ők tehetnek hanem a barom jogszabályok , ombusman meg a többi.
2013. febr. 25. 17:05
 19/33 anonim ***** válasza:

"A görög tüntetők sokkal tökösebbek a magyaroknál ha megnézed.Van temperamentum meg vérmérséklet ,az biztos."

Annyit értek el vele, hogy még a turizmus is visszaesett...

2013. febr. 25. 18:06
 20/33 sni ***** válasza:
15-ös, a kérdezőnek ment a hozzászólás....:) menjen ki Líbiába, lehet, hogy tökösebbek, de azt hiszem ott nem a gumilövedék miatt nyavajogna....:)
2013. febr. 25. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!