A rendőrség mennyit kap vagy mit amiért nem lázad a néppel tüntetésekkor?
Azért szeretem ezt az oldalt, mert mindent külföldhöz hasonlítanak! Ha szerintetek ott annyira jó, akkor miért nem mentek ki oda, ahelyett, hogy itt kérdeztek hülyeséget?
Egyébként, hogy ne találgass: rendőr vagyok, és nem emlékszem hogy kaptam volna plusz pénzt azért mert nem voltam ott "lázadni", de ha nem lennék az, akkor sem lennék kiváncsi arra a kétezer nagyszájú csicskára akik állandóan csinálják a balhét! Ha megnézed a rendvédelmisek is mentek demonstrálni, de csak szabadidőből lehet, sztrájkjog meg nincs, ami a civil szférában plusz lehetőség! Amúgy miért is kellene lázadni? 2006-ban megkérdeztem egy "tüntetőt", hogy ki mondjon le, és miért? Válasz: a miniszterelnök! Kérdés: tudja ki az elnök? válasz: azt nem, de mondjon le! erről ennyit!
"Azért szeretem ezt az oldalt, mert mindent külföldhöz hasonlítanak!"
Sosem hasonlítok semmit. Én szívem szerint kihajtanék mindenkit aki szerint az jó, utána lezárnám a határokat aknazárral.
" A rendőrség nem "lázad a néppel", hanem őrzi a rendet, mint ahogy a neve is mutatja."
Nem őriz az semmit. Ha úgy lenne, rend lenne.
"Szerintem biztos kap érte pénzt , prémiumot vagy valamit."
Hihető... xD
"A görög tüntetők sokkal tökösebbek a magyaroknál ha megnézed.Van temperamentum meg vérmérséklet ,az biztos."
Annyit értek el vele, hogy még a turizmus is visszaesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!