A rendőrségen miért ilyen monitorok vannak a számítógépekhez? Több lent.
Voltunk a héten tanúként kihallgatáson bent a rendőrségen és láttam,hogy ott a számítógépphez amin a rendőr dolgozott nem lcd monitor van,hanem még olyan régebbi,az a nagy doboz alakú.
És beláttam egy másik irodába,ott is olyan van.
Hmm... nem tudom miért régebbi monitorok vannak ott?
furcsa,mert ebben a mai világban szinte mindenhol (nekem is) lcd monitorom van,meg szinte már majdnem mindenhol.
Szerintem ciki,ha valakinek régi monitorja van ma.
A rendőrségen miért van minden irodában még olyan ósdi monitor?
Kérdező! Minden bírságból befolyt pénz rögtön az államkasszába megy, a rendőrség nem kap belőle.
Nincs pénz rá, PIII-as gépek vannak nálunk, amiket a helyi iskola selejtezett le, és adományozott nekünk kb 10 éve, a 15 colos CRT monitorokkal. Előtte meg volt Erika, az írógép.
Egyébként a számítógépeinket saját pénzből fejlesztettük, hogy induljon rajtuk az xp alapú programunk, ennek ellenére a legtöbb gépünk lefagy. Ez nem önsajnálatból írom, hanem ez a valóság.
De nem a monitornál kezdődnek a gondok, hanem az üzemanyaghiánynál, az ember hiánynál, és az omladozó épületeknél. Vagy ott, hogy nekünk kell venni patront a nyomtatóba, vagy wc papírt vinni a wc-be, mert erre sincs pénz...
Welcome to Miami!
Bucsek!!!!
Mázlista. Nálunk PII van. Pár éve még színes monitor sem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!