Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nincs összetartás a...

Miért nincs összetartás a magyarság között? Soha nem lehet fellépni a cigánybűnözés ellen?

Figyelt kérdés
A rendőrségnek nagyon meg van kötve a keze. Akarnak tenni ellene, de nem tudnak. A különböző szervezetek meg erőszakos, gyakran buta jelzővel illethető emberekből állnak. A rendőrt szidja, ha valami nem jó, nem fogja fel, hogy ő sem tehet semmit ha a jog nem engedi. Miért nem alakulnak olyan polgárőr szervezetek, amelyek együttműködve a rendőrökkel "normálisan" fel lehetne lépni a bűnözéssel szemben? A bűnözés visszaszorítására szerintem elsődlegesen csak több ember kellene járőrözni.

2013. febr. 16. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%

Tetro!

Te írtad meg a frankót. Én sem tudok azonosulni velük. Ennyire buta szintre nem süllyedek le.

2013. febr. 18. 12:52
 22/26 anonim ***** válasza:
nálunk büntetlenül átmászhatnak a kerítésen mamához.ellophatják a csirkéket,gyümölcsfáról a termést, a disznóól tetejét,stb stb.. a rendőrök semmit sem csinálnak...egyszer a nagymamámat megütötte egy cigó,szegény rettegésben él,mióta meghalt nagypapa.
2013. febr. 23. 16:24
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem a rendőrök nem tesznek semmit, hanem a jog nem tesz semmit! Te sem teszel semmit!
2013. febr. 23. 16:38
 24/26 SoundscapeToArdor ***** válasza:

Kérdező! Én viszont úgy hallottam, hogy pont, hogy nem cigányokkal van tele a börtön. Hogy az e az oka, hogy félnek a rendőrök egyáltalán hozzájuk érni is és esetleg ez e az ok, azt én nem tudhatom.

Hogy miért nincsen összetartás? Tízezer és egy ok, főképp a "ha nekem nem, hát neki se legyen" magatartás miatt. Mert a magyar többnyire foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé, és ha ennek az egy százalékát fel kéne áldozni a nagyobb jóért, már sír és pfujol, meg ujjal mutogat a másikra, hogy "miattad volt ez, eh?"

2013. febr. 23. 22:31
 25/26 glock21 ***** válasza:

"Nem lőhetjük le az embereket az utcán csak úgy!!!"

Miért nem?

2013. ápr. 13. 16:16
 26/26 tetro ***** válasza:
Mert akkor a hozzád hasonlók állandóan hisztiznének, hogy ne lőjük le őket azért, mert hülyeséget beszélnek.
2013. ápr. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!