Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon csak szélsőségek vannak?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen van két tábor.

Az egyik vakon imádja Magyarországot, bármilyen hiba is van vele és a magyar emberekben, Magyarország és a magyarok akkor is tökéletesek. Ez a tábor háborút akar, kiirtaná a cigányokat, zsidókat, őrült módon, hőzöngve, vesszentrianonozva rohanná le a szomszédos népeket, mert ők magyar földet bitorolnak, ami többszáz éve a miénk volt és különben is mind tótnak, románnak és szerbnek meg kell döglenie.

A másik tábor ennek pont az ellentétje. Ők mindegy egyes szavukkal szeretnék lehúzni az országot. Nem zavarja őket, hogy a cigányság szemétteleppé változtatja az országot és vegzálja a magyar embereket, nem nagyon érdekli őket, hogy homárok vonaglanak az utcán, férfiak rózsaszín csipkés tangában egymás farkát markolásszák, a fiatalság szét van csúszva, szubkultúrákban és szabadosságban éli ki magát, a családok és a társadalom szétesve, gyerekek nem születnek, erkölcsileg és fizikailag is pusztul a magyarság.

Miért ilyen szánalomra méltó ez az egész? Most én nem azt mondom, hogy rossz dolog lenne, ha Magyarország tényleg nagyobb és erősebb ország lenne, de miért kell ehhez hat címert a ruhánkra varrni, árpádsávos zászlókat úgy vállunkra venni, mintha mi lennénk a Superman, aztán sörösüveggel a kezünkben primitíven, kopasz fejjel ordítozni és pogózni valami rockkoncerten? Ezzel hogy érjük el a normálisabb társadalmat? Miért lesz Magyarország ettől élhetőbb és egészségesebb hely?

A másik oldal meg érdekes módon sokkal kulturáltabban fejezi ki magát, mint az előző, de ők meg teljes mértékben ideálok nélkül élnek. Úgy vannak vele, hogy mindegy mi lesz, még ha a pokol kapui is nyílnak ki, csak addig is demokratikusak legyünk és ne legyenek nácik, mert azok aztán mind démonok és szörnyek és ellehetetlenítik a Meleg Büszkeség Menetét. Puffogtatják a semmitmondó baromságokat, fogadjuk el, hogy mocskos magyarok vagyunk, mi nem is érdemlünk a jelenleginél jobbat, a cigányok nyugodtan agyonverhetik az összes magyart, nem számít, az a fő, hogy a cigányságnak ne essen semmi baja, nekik jó élet jár, még ha beledöglünk is. Tehát a másik út a teljes önfeladást jelenti.

Eléggé kétségbeejtő számomra, hogy ennyi futja a magyar társadalomtól.

2012. nov. 28. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
9%

Veled van a hiba!

Túl hiszékeny vagy és beveszed azt a sok szemét ideológiát amit pld itt olvasol!

Hol irtanak itt ki bár kit is?

És persze nem nap mint nap vonaglanak merev hímtaggal egymást jó marokra fogva .

Itt ez megy.

A sok idióta barom ostoba agytalan, nem érti hogy ő nem politikus hogy ideologizáljon, csúsztasson, hazudozzon, mert ebből neki semmi haszna. Egyszerűen itt értelmesen kelleme vitatkozni, a tények alapján az ideológiai elveket teljesen kizárva.

2012. nov. 29. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szélsőségek vannak, csak vannak szélsőségek is.
2012. nov. 29. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt az egyik oldal - másik oldal hülyeséget. Azért van feszkó, mert a harmadik oldalnak ez az érdeke. A harmadik oldal pedig a politikusoké, akik tulajdonképpen szentek. Elvégre minden szentnek maga felé hajlik a keze. :) Nekik az a jó, ha úgy látjuk a világot, ahogy te leírod. Nem kell bedőlni semmilyen irányzatnak. Nem fekete és fehér a világ, ahogy láttatni akarják. Vannak átfedések, metszetek. Van, aki a tévékettő valóságsóját nézi, van, aki a riválisét, van, aki mindet, van, aki egyiket sem. Na és? Ezért utálni kell egymást? Ne legyünk már egybitesek. Ha csak oldalakban, pártokban gondolkodik az ember, attól már csak egy lépés a bégető birkanyáj üzemmód. Baloldal meg jobboldal, muhaha, mekkora egy szemfényvesztés. :)
2012. nov. 29. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Magyarországon nincsen olyan politikai erő jelenleg a parlamentben, ami faji alapon gondolkodna és ki akarna irtani egy másik etnikumot vagy vallási közösséget. Ez teljesen irreális elképzelés, gondolj már bele, ha tényleg létezne ilyen párt, ami ezt mondaná, akkor szted hagyná azt a világ? :D Ilyen párt ma létre sem jöhetne, nemhogy bekerülne a Parlamentbe 900 ezer magyar választópolgár szavazatai alapján (amik között szép számmal vannak cigányok is). Ugye a Jobbikról beszélek, aminek valóban nincs ilyen ideológiája, hanem egyszerűen csak azt szeretné, hogy Magyarország leszámoljon az elmúlt 22 év hibáival és eddigi politikusaival, pártjaival(amik elprivatizálták az országot, szőnyeg alá söpörték a cigánykérdést, csak segélyezték őket, aminek eredménye az lett, hogy ma leromlott a közbiztonság stb. stb.). Persze, mivel mindenki tudja a valóságban, hogy igazuk van, ezért a média (ami inkább a régebbi pártokhoz lojális) mindent elkövet, hogy lejárassa őket, és kiforgasson mindent amit a jobbikosok mondanak. Rettegnek attól, hogy az emberek ráébrednek, hogy a Jobbik az igazi párt, ami a magyar érdekeket képviseli, mert akkor a régi pártok lehúzhatják magukat a WC-n, az őket kiszolgáló médiával együtt. Vagyis mindent elkövetnek, hogy kiforgassák a jobbikosok szavait, hogy lejárassák őket. Manapság nem lehet azt mondani, hogy valamit kell csinálni a cigányokkal, mert a cigányság nagy része nem dolgozik, és nem tartja be a jogállamiság kereteit, a törvényeket és az alapvető emberi normákat.. Ezt a tényt nem lehet kimondani, mert akkor lerasszistázzák őket. És így tovább. Ezért van, hogy te évek óta ezt a rasszistázást hallgatod a TV-ben, és tényleg elhiszed, hogy a Jobbik egy náci párt. Közben a választópolgárok nagy része azt se tudja, mit jelejtenek ezek a fogalmak, hogy "rasszizmus", "nácizmus", "liberalizmus" stb...

De egyébként... ha nem hiszel nekem, gondolkozz el azon, hogy tényleg mondott-e valaha olyat jobbikos képviselő egy az egyben, ami alapján azt lehetne róla állítani, hogy náci? :D Felvállalta-e ezt már valaki közölük? Mert nem. Vagy szted 900 ezer magyar választópolgár náci ma Magyarországon, akik rájuk szavaztak? Ugyan már :D

2012. nov. 29. 00:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A másik pedig, hogy én nem állítom, hogy nincsenek szélsőjobboldali elemek a magyar társadalomban, mert vannak. Vannak kopaszok, címerekkel teleaggatott bakancsos, kurjantgató soviniszta elemek, de ezeknek a száma nagyon elenyésző, és az, hogy valaki szeresse a hazáját és felelősségteljesen gondolkodjon nemzete jövőjéről, nem egyenlő, hogy ilyennek kell neki lenni. Én egyetemet végzett ember vagyok, és nem szeretem a rockzenét, nem hallgatok Kárpátiát, nem vagyok kopasz, Wass Albert sztem egy szar író, és nem hiszek a hun-magyar rokonságban is, legalábbis eléggé fenntartásokkal kezelem. Nem vagyok rasszista sem, van egy-két cigány ismerősöm, és sztem ők is ugyanolyan jó emberek, mint bárki más, tényleg, Isten a tanúm, hogy a mindennapi életemben teljesen normálisan kezelem őket, mint bárki mást, egyáltalán nem különböztetem meg őket. Ugyanígy vagyok mindenkivel bőrszínnel, vallással való tekintet nélkül. Mégis hiszek abban, hogy Magyarországnak meg kell újulni, hogy vissza kell térnünk történelmi gyökereinkhez, a Szent Korona-tanhoz (amit 1944-ben elvesztettünk), hogy jobban fel kell karolni az elszakított magyar testvéreink ügyét, hogy Magyarországot jobbá kell tenni, ahol a magyar emberek és más emberek, akik itt élnek, boldogulni tudjanak. És keresztény elvek szerint élő, jobboldali, konzervatív embernek tartom magam. Ezek a dolgok szerintem nem zárják ki egymást. És mélységesen felháborítónak tartom, hogy azt mondja rólam valaki, hogy rasszista vagyok csak azért, mert azt szeretném, hogy Magyarország a magyarok számára élhető ország legyen, ahonnan kitakarítjuk az idegen, globális piaci tőkét.
2012. nov. 29. 01:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez az egész a politikusok érdeke. Azt szeretnék elérni, hogy mindenki válaszon oldalt, nehogy gondolkodni kezdjen így ők maradhatnak a Parlamentben.

Van is erre egy jó kis történetem is. Nem rég, mint emlékezhetünk rá, Ferenc testvérék éhség sztrájkba kezdtek a Parlament előtt. egyik barátomék páran ki is mentek megnézni mert milyen vicces ez az egész. Éppen a legjobbkor értek ki ugyanis pont megjelent a Jobbikos különítmény is. Ki is alakult egy kis ordibálás a DK-s akció nyugdíjasok és a Jobbikosok közt. Na erre érkezik Vadai Ágnes (ha jól emlékszem) és elkezd kiabálni, hogy elég-elég Dk-sok és liberálisok jobbra, nácik balra.

Erre csak ennyit kérdeztek:

És a normálisak hova álljanak?

Na itt tartunk most...

2012. nov. 29. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!