Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előre utalás után nem küldték...

Előre utalás után nem küldték az árut. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hirdetéses oldalon kinéztem egy terméket(használt) az eladóval e-mailoztam,minden ok,előre utalva küldi postán.Ez volt feb.14-én,azóta semmi,még csak válasz sem e-mailra.Számlaszáma van csak meg e-mail amiről egyeztettünk adás-vételt.12.000 Ft-os dologról lenne szó,érdemes belevágni egy feljelentésbe?
2013. febr. 9. 10:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Irány a rendőrség minél előbb vidd magaddal az utalásról szóló igazolást és az eladó összes adatát telefonszámát stb stb. tegyél feljelentést minél hamarabb.
2013. febr. 9. 11:28
 12/25 anonim válasza:
kiváncsi vagyok mi lesz ebből, bocs az offért
2013. febr. 9. 12:11
 13/25 szántóvető ***** válasza:

nem vészmadárkodni akarok,de volt már hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2013. febr. 9. 12:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Pont azért kell feljelentést tenni mert ha több embert is átvert a csaló akkor összeadódnak a csalással eltulajdonított pénzek és így már bűncselekményként kell kezelni a rendőrségnek és eljárást kell indítani a csaló kézrekeritése érdekében.
2013. febr. 9. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
rendőrség lehet hogy már több is van a "számláján" így majd a sünök is másképpen állnak a dologhoz
2013. febr. 9. 14:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Számlaszám utján utánna tudnak nézni a rendőrségen el tudják kapni.Ja én már biztosra vettem hogy csalás amúgy,ha ilyen apróhirdetős oldalon volt ez.Rengeteg a csaló,tényleg.Vatera azért megbízhatóbb ha figyelmes az ember
2013. febr. 9. 16:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Eddíg nem volt gondom ilyen adás-vételekkel,sokat lebonyolítottam,de most.Este még írt,hogy ne rágalmazzam,ha nem ment el neki az utalás.Én tudom bizonyítani,mert amit kűldött adatokat arra gond nélkül ment is az utalás.
2013. febr. 10. 07:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Sétálj be a legközelebbi rendőrségre,és tedd meg a feljelentést,őrizd meg az emailokat amiket ő írt,ha te tényleg elutaltad a pénzt annak nyoma van,szóval tudod bizonyítani.Egyik haver is így járt,megtette a feljelentést,és kiderült hogy a fickónak ez már a sokadik ilyen húzása volt,lehet te is ilyen emberbe futottál bele.
2013. febr. 11. 17:38
 19/25 A kérdező kommentje:

Ma megtettem a feljelentést,most várunk kb. fél évet mondtak rá.

Kedves eladó az utolsó levelében már zaklatásnak vette a leveleimet és már ő akart engem feljelenteni.

2013. febr. 14. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted,. hogy feljelentetted!

Így kell a szemetekkel bánni!

2013. febr. 14. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!