Miért kaphattam ezt a levelet? (Be 67 §)
Pontosan ez áll benne:
....
szám alatti lakost a Be 67 § (1) bekezdés első fordulata alapján kihallgatása céljából 2013. év 02. hónap 13. nap 08 óra 00 percre a fenti szerv ...... szám alatti hivatali helyiségbe idézem
A Be 67 § (2) bekezdés c) pontja alapján az idézés alapjául szolgáló tanúkihallgatás várható időtartama 1 óra
.... 2013 január 30. napon
Most akkor ez mi vagy miért van? Totál nem értek semmit, sőt a telefonba sem mondtak semmit, csak annyit, hogy nem tájékoztathatnak engem ez ügyben!
Én most kaptam egy ilyet. Felhívtam az ügyintézőt, hogy milyen iratokat vigyek magammal (amit említenek az idézésben), mert nincs előttem hogy milyen ügy is lehet.
Azt mondta, hogy utaltam egy összeget egy pitty-putty kft-nek, és a cégnél nyomoznak.
Aztán kiderült, ez egy webshop üzemeltetője, ahonnan rendeltem valami apróságot. Csak nem ilyen néven ismerem őket, hanem "toldacuccot" boltként.
Úgyhogy semmi pánik, bárki belefuthat egy ilyenbe. Kérdezzetek rá az ügyintézőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!