Menyi idő mulva találhatják meg?
Sok tényezőtől függ és egyáltalán nem biztos, hogy meg is találják. Nekem 15 évesen lopták el a mobilom, akkor tettem feljelentést és meg is lett kb egy hónap múlva, bár az megkönnyítette az esetet, hogy tudtam, hogy ki lopta el.
Őszintén megmondva nem sok esélyt látok rá, hogy meglesz, de azért bízz benne, hogy hátha :)
Gyakorlatilag nulla az esélye annak ,hogy valaha meg lesz.
Egyébként se foglalkoznak túl sokat a rendőrök ilyen lopásokkal.
A telefon IMEI számát meg tudtad adni a rendőrségen?
Akkor is csak abban az esetben lesz meg, ha azt a telefont valaki használja egy másik SIM kártyával. Ha például alkatrésznek szétszedi akkor soha senki nem fogja megtalálni.
Telefonlopasi ugyben senki nem fogja bemerni neked a telefonod. A szolgaltatonak nem ez a dolga, a rendoroknek meg vannak fajsulyosabb ugyeik is. Kiadtak a targykorozest az altalad megadott IMEI szamu keszulekre, az ugyet felfuggesztik, aztan pedig ad acta. Csak akkor lesz meg a telefonod, ha egy rendor intezkedes kozben esetleg megtalalja valakinel es leellenorzi, hogy korozik-e. Hadd ne mondjam, hogy erre mennyi az esely.
Egyebkent meg ha valaki be is kapcsolja es feljelentkezik valamelyik toronyra, a szolgaltato is csak a tornyot fogja tudni, amik tobb szaz nm2-es teruletet fednek le. Megtalalni fizikailag lehetetlen. Sajnos keresztet vethetsz a telefonodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!