Termék eladás után, nem hagy nyugton mit tegyek?
Termék eladása miattam nem jött létre , visszautaltam az illetőnek a pénzét , bizonylat megvan róla !!!
Emailben írogat a csaj hogy nem kapta meg feljelent stb ( 8000,-) elküldtem neki emailben a másolatot hogy igazam van .
Csak nem hiszi el .
Azt mondja hamisított papír. (komolyan mondom vicc az egész ez a csaj)
Én részben nyugodt vagyok mert komolyan elutaltam , bizonyítani tudom .
Te mit tegyek a csaj ellen hogy nyugodjon már le ?
Már írtam azt is , adjon egy fax számot,elfaxolom a bizonylatot ha nem hiszi , de ennél többet én nem tudok már tenni .
Ő meg csak mondja hogy nem érkezett meg neki .
De az is biztos hogy jó a számlaszám , mert a másolaton is rajta van , gondolom csak szólt volna hogy nem jó . ( gondolom én hogy leellenőrizte otthon)
Azért a helyedben tennék egy látogatást a bankban!
Ismerősöm egyetemi utalásnál járt úgy, hogy elutalta a lóvét csak nem jött meg csak nem, és 3 hét után derült ki, hogy a bank visszatartotta mert az aláírásminta hibás volt. Persze erről értesíteni baxtak a gyereket.
Várj, várj azt nem írtam hogy 2 részletben utaltam az egyiket netbank által , a másikat személyesen mentem befizetni . És így se kapta meg egyik módon sem .
A netbankos utalásnál azt írja hogy sikeres utalás , feldolgozva .
Hát köszi a válaszokat , azért a napokban csak bemegyek rákérdezek , de már előre látom hogy a pénztárban a csaj flegma lesz velem .
De magam miatt hogy megnyugodjak (vagy nem) rákérdezek.
Aztán a "vevőm" meg kezdjen magával amit akar ./csak nem akarok emiatt rendőrségre járkálni/
Nyugi, egy tök egyszerű, primitív lehúzási trükk részese vagy!
Ki akarják veled fizettetni mégegyszer, ennyi az egész. Feladatod nincs, hagyd őket a pichába.
A bizonylatok nálad, ők mehetnek a sunyi csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!