Mi a véleményed a következő esetről?
Tegnap egy barátomnál voltam akinek második emeleti lakása van.Egyszer csak a kora esti órákban hangoskodásra lettünk figyelmesek az ablakot kinyitva azt láttuk,hogy közvetlenül az ablak alatt 7-8 skinhead kinézetű egyén egy cigány kinézetű fiút fogott közre.
Aztán ráparancsoltak,hogy vegye elő a telefonját, és tegye a földre.A cigány srác ennek eleget tett, letette a földre a telefonját és ekkor az egyik skinhead a bakancsával rátaposott a telefonra ami hatezer darabra tört szét.
Aztán egy rendőrautó jött az úton, lelassított, a két rendőr csak nézett, a kopaszok még rá is köszöntek a rendőrökre, majd a rendőrautó elhajtott.
Aztán a skinheadek megfenyegették a cigányt,hogy erre többet ne jöjjön mert legközelebb a fejére fognak rálépni, ezután ketten leköpték, majd ráparancsoltak,hogy fusson abba az irányba amerre mutatják.Mikor elkezdett futni az egyik még jól segg berúgta lendületből és még utánakiabáltak néhány szitokszót és elégedetten továbbmentek.
A barátom mondta,hogy ez majdhogynem mindennapos csak az a ritkább mikor a körbevett egyén cigány,de ezen kívül számára semmi érdekes nem volt benne.
Engem őszintén szólva a rendőri "intézkedés" lepett meg a legjobban, mert nem igaz,hogy nem látták,hogy baj van...bár annyira nem rázott meg az eset,hogy én hívjak rendőrt az akció ideje alatt, de ha már kéznél voltak tehettek volna valamit,szerintem.
Sajnos gyakori hogy nem azt verik aki megérdemli hanem azt aki gyengébb.
Tárgyalás nélkül ezt tenni Valóban nem helyes.
A cigány telefonját - hatóságnak - elvenni, megnézni rajta van e a körözési listán, ha igen elkobozzni s őt lesittelni helyes lenne.
Ugyanakkor napjainkban ahol a cigány büntetlenül lophat de végre a "nép" elkap egyet s akadályozzni ezt a folyamatot...
Az a baj a hatóság nem működik megfelelően...
A probléma nem ott a helyszinen volt.
Javaslat:
Cigányt ha elkaptuk nem bántani. Hanem kopaszra nyirni, szegecselt bőrruhát és bakancsot tenni rá s éjszaka megkötözve kidobni egy cigánytelep közepén egy kocsiból. Mármit is kap azt nem a rossz skinhedektől fogja kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!