Mit tegyek ha szeméremsértést látok?
Figyelt kérdés
Ma a buszmegállóban állva egy pasi az izéjét mutogatta és nem hagyott békén. Annyira meg ijedtem hogy ott hagytam és inkább haza dúltam, de jött utánam én meg bepánikoltam és hívtam a rokonom hogy jöjjön értem autóval. Szerencsére megúsztam hogy bármi borzalmas történjen mert még idejében elhúztam a csíkot, de félek hogy megint találkozok azzal és megint rám szál. Na és persze gondolom másokat is zaklat. (15. kerületben)
Szóval mit kellene tennem? Azt olvastam hogy egy ilyenért talán két évre is hűvösre teszik az ilyeneket, de mi van ha kijön és már csak azért is bosszúból zaklat? Félek tőle.
2013. jan. 9. 16:01
11/11 mustafa33 válasza:
Aha, és fújjon belőle "oda" ☻. Tuti hoyg elmegy a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!