Mit tegyek ha szeméremsértést látok?
Figyelt kérdés
Ma a buszmegállóban állva egy pasi az izéjét mutogatta és nem hagyott békén. Annyira meg ijedtem hogy ott hagytam és inkább haza dúltam, de jött utánam én meg bepánikoltam és hívtam a rokonom hogy jöjjön értem autóval. Szerencsére megúsztam hogy bármi borzalmas történjen mert még idejében elhúztam a csíkot, de félek hogy megint találkozok azzal és megint rám szál. Na és persze gondolom másokat is zaklat. (15. kerületben)
Szóval mit kellene tennem? Azt olvastam hogy egy ilyenért talán két évre is hűvösre teszik az ilyeneket, de mi van ha kijön és már csak azért is bosszúból zaklat? Félek tőle.
2013. jan. 9. 16:01
1/11 anonim válasza:
tegyél telefonon bejelentést a rendőrségen. talán jobban odafigyelnek és esetleg rajtakapják.
3/11 anonim válasza:
rendőrségen tegyél bejelentést, mondd el melyik megállóban és kb. mikor!!!!!
4/11 anonim válasza:
Le kell fényképezni,ha másnem mobillal.
7/11 anonim válasza:
Na ez az az eset amikor nem a telefonnak kellene okosnak lenni!! Gondolom telód van, a rendőrség számát ismered. Felhívod,elmondod mi történt,a biztonság kedvéért fényképezd is le hogy ne tudja a kretén letagadni.
8/11 mustafa33 válasza:
kérdezd meg, hogy azzal gilisztával pecázni akar e?
9/11 anonim válasza:
Mennél inkább zavartatod magad, annál rosszabb. Ne félj, az ilyen valójában nem bánt, csak kényszerből teszi. Hűvös nyugalommal kellett volna ott lenned, aztán ha már az orrod előtt áll, akkor ránézni a fütyijére, aztán az a szemébe, és mondani: -Uram nem menne odébb, zavar a kilátásban a kis himbilimbije. Ennyit kellett volna mondani. Vagy egyszerűen elmegy, ha látja hogy totál hidegen hagy, otthagy, de lehet hogy azt mondja nem megy el, és ott áll. Rakj be valami zenét a füledbe, olvass egy könyvet, vagy csak dőlj hátra, és csukd be a szemed, mit tudom én. Semmi képen se menj el, ne kezdj el futni. Ne telefonálgass, max. rögtön a rendőrségnek. Ha hazaértél, akkor viszont tényleg hívd fel a rendőrséget, mert legközelebb talán egy másik lányhoz megy oda, aki úgy reagál mint ahogy te is tetted, és az ilyen eseteket kell megelőzni.
10/11 anonim válasza:
Be kell menni a kerületi kapitányságra és mondd el az ügyeletesnek, hogy mi a probléma. Majd ő megmondja mi a teendő! De tarthatsz magaddal paprika spray-t is. Az a leghatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!