Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most allergiával komolyan nem...

Most allergiával komolyan nem lehet valaki rendőr?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már az, mert kinőttem, 10 évvel ezelőtt voltam orvosnál allergiával, azóta nem kell gyógyszer se. Ettől jelentkezhetek?
2013. jan. 3. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem, köszi szépen, hogy válaszoltál. Azok meg, akik a rendőröket és az ottani történéseket bírálják, próbálják csak meg utánatok csinálni...
2013. jan. 4. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi! Kevés hasonló gondolkodású emberrel találkoztam, és tényleg jól esik a véleményed!
2013. jan. 5. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:
:) Egyébként jòl értelmeztem, hogy már nem dolgozol rendőrként? Csak mert én lány létemre hasonló irányon gondolkozom régóta, és érdekelne, hogy te pl. miért hagytad abba.
2013. jan. 5. 10:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Olvastam, hogy a pollenallergia kizáró ok. De én több, mint 10 éve nem jártam vele orvoshoz, mivel nem súlyos. De az a baj, hogy az orvos beírhatja az igazolásba, hogy volt valami bajom ezzel kapcsolatban...

2013. jan. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!