Szilveszterkor történt késeléskor, ahol 2 magyar-t megkéseltek, miért nem tett semmit a rendőrség? Miért ilyen gyávák? És mikor lesz vége ennek az egész Roma Magyar problémának?
"Tévedésben vagy, én nem azért tettem fel a kérdést, hogy ide csőditsek egy csomó embert, hanem hogy értelmes emberek módjára megbeszéljük."
Most komolyan, viccelsz csak, ugye? Komoly, értelmes beszélgetést vársz egy ilyen témában, amit ráadásul úgy kezdesz, hogy "miért ilyen gyávák"? Tehát te eldöntötted, hogy gyávák. Meg szerencsétlenek. Meg, hogy nem tettek semmit. Hogy lehet beszélgetni értelmesen úgy, hogy sokan az alapján alkotnak véleményt, amit a tv-ben hallanak. Jó persze, most biztos sokan mondják magukban, hogy én nem a tv-ben láttam, hanem olyan mesélte, aki ott volt. Aha, tehát építsünk értelmes beszélgetést szemtanú beszámolójára. Az mennyire is tekinthető hitelesnek? Áá, inkább hagyjuk. :) Te ideböffentettél egy kérdést, amiből az jön le, hogy nem tettek semmit, meg egyébként is gyávák, és már jött is a tömeg: "a rendőrök félnek", "csak trafizni tudnak", "csak a békés tüntetőkkel kemények", "korrupt mocskos g*ci az összes". Aztán persze jönnek, akik megpróbálnak kis egyensúlyt hozni a beszélgetésbe, ők aztán megkapják, hogy elfogultak, meg biztos ő is rendőr, azért védi őket annyira. És egyébként is, akkor is "mocskos, zsidóbérenc az összes rendőr". Így néz ki mostanság egy átlagos "értelmes" eszmecsere bármilyen rendőrös témában.
És ehhez még tegyük hozzá, hogy tegnap 16:48-kor - próbálva "értelmes" beszélgetést kezdeményezni - feltettem neked a kérdést, hogy "mégis mit kellett volna tennie "a rendőrségnek"? Mi az, ami miatt úgy gondolod, hogy nem tett meg mindent?" Választ nem kaptam rá.
Hát ennyit az "értelmes emberek módjára" beszélgetésről.
Ebben a témában "értelmes" beszélgetés többnyire csak az azonos véleményűek között lehetséges, egyébként csak jön a "2006-ozás", meg a "csőcselékezés". Tisztelet a véleményem szerint egyre kevesebb kivételnek, aki még tud előítélet nélkül társalogni.
És, hogy még fokozzam a feszültséget, ha most még leírnám azt is, hogy rendőr vagyok, akkor végképp annyi lenne az "értelmes" beszélgetésnek, mert akkor nyilvánvalóvá válna (pedig nem!), hogy hát én ezért kötözködök (pedig nem!), mert próbálom védeni a mundér becsületét (pedig nem!). És mindezt úgy, hogy senkinek fogalma nincs arról, hogy ki vagyok, mivel foglalkozom (mármint a rendőrségen belül), és hogy úgy általában mi a véleményem az országban folyó dolgokról (ld. pl. cigánykérdés), a rendőrökről és a rendőrségről. :)
Értelmes beszélgetést max. privátba lehet folytatni. :)
3:04-nél, azt mondja a lány (aki elvileg ott volt, azok között, akik a balhé kitörése előtt lementek az alsó szintre), hogy a másik fiút akkor késelték meg, miközben vitték fel az első sérültet a második szintre. Na most akkor mikor késelték meg? Nem nagyon tudom az események percre pontos kronológiáját, de egy szót sem ejtett arról, hogy akkor már ott lettek volna a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!